Περκουλίδης: «Σας ενοχλεί που υπάρχει και μια δεύτερη φωνή»

Metrosport Team29 Μαΐου 2020

Η Ανανεωτική κίνηση με επικεφαλής τον Χρήστο Περκουλίδη με επιστολή της αναφέρεται στην πρόσφατη συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣΜ Σάββα Δημητριάδη. Αναλυτικά:

«Μετα από την τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο κ Δημητριάδης,

διαπιστώνουμε ότι δεν πρόκειται να πάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ποτέ μπροστά.

Όσο υπάρχουν στην διοίκηση της ΕΠΣΜ άνθρωποι που συμπεριφέρονται άλλοτε με αλαζονεία, άλλοτε με ψεύτικο χαμηλό προφίλ, υποτιμώντας τους πάντες, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα . Είμαι λέει ειλικρινής. Ποτέ στα τέσσερα χρόνια δεν μιλήσατε ουσιαστικά για ελάφρυνση τον εξόδων των σωματείων ,ΠΟΤΕ.

Ίσα ίσα ήρθε το καλοκαίρι, να μας πει ότι πρέπει να πληρώνουν και 10 ευρώ τα τμήματα υποδομών έκαστο. ΠΟΤΕ δεν διεκδικήσατε τα χρήματα που δικαιούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, οι σύλλογοι από την ομοσπονδία. Και ήρθατε τώρα να την δικαιολογήσετε κιόλας.

Έχουν και αυτοί είπατε υποχρεώσεις. Ποτέ δεν μιλήσατε για πάγια ετήσια χρηματοδότηση τον σωματείων.

Τελικά είναι ψέματα οι προσλήψεις, και οι παχουλοί μισθοί κάποιων υπαλλήλων της ΕΠΟ; Έχουμε επαναλάβει ότι πρόεδρος της ομοσπονδίας είναι έντιμος άνθρωπος, όμως δεν γίνεται

να θυσιάσουμε όλα τα σωματεία για αυτό τον λόγο.

Μιλήσατε για χορηγούς που θα βοηθήσουν τα σωματεία. Ποιους χορηγούς που όλοι παλεύουν να επιβιώσουν!!!

Αφού έχετε χορηγούς ,γιατί δεν τους λέτε να πληρώσουν τα έξοδα της ΕΠΣ και να ελαφρύνετε τα έξοδα τον ομάδων ;

Μιλήσατε για μειώσεις εξόδων αυτό τον χρόνο ότι δεν θα πάρετε χρήματα για τα εισιτήρια. Αυτό έλειπε να πληρώσουμε κιόλας με κλειστά γήπεδα. Περηφανεύεστε για κάτι που θα γινόταν εκ των πραγμάτων. Ούτε συμμετοχές ούτε άλλα έξοδα, ειδικά αυτήν την περίοδο. Αυτό έπρεπε να αποφασίσετε. Μιλήσατε για τους παράγοντες , πως δεν φταίει η ΕΠΣ αν δίνουν χρήματα σε δελτία μεταγραφές,

αλλά δεν σκεφτήκατε πως θα κρατηθούν στην κατηγορία που τους ανεβάσατε, έτσι για να χαρούνε όπως λέτε οι ομάδες ,αν δεν πάρουν έμπειρους ποδοσφαιριστές. Όπως ανέβηκαν θα πέσουν .

Μιλάτε για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μετα από τραυματισμό σε ιδιωτική κλινική. Με λιγότερα χρήματα από ότι θα πλήρωνε αν πήγαινε μόνος του. Και δεν αναρωτιέστε ότι τρίβουν της παλάμες τους από ικανοποίηση η ομοσπονδία και το υπουργείο,

που τους βγάλατε από την δική τους υποχρέωση , εδώ και τρία χρόνια.

Αν μπορεί να το κάνει η μεγαλύτερη ένωση , τότε μπορούν να το κάνουν όλες οι ενώσεις. Έτσι λένε. Μιλάτε για τον υπουργό και τους συνεργάτες του που δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ποδοσφαιρικό

μη κερδοσκοπικό Σωματείο , αφού πρώτα αφήσατε να μας εντάξουν στο φορολογικό σύστημα, χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση.

Και τώρα αντιδράτε εσείς, για το θεαθήναι. Τώρα που τα σωματεία δεν μπορούν να πουν όχι, και είναι αναγκασμένα να προσαρμοστούν σ αυτά τα δεδομένα. Άλλο να νοικοκυρευτούν τα σωματεία και άλλο ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.

Μιλάτε με υποτιμητικό τρόπο σε μια νέα κίνηση , αποκαλώντας την, ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΑ. Ναι κ Δημητριάδη ομάδα είμαστε .

Η μεγαλύτερη ένωση της χώρας αποτελείται από ομάδες. Που είναι το πρόβλημα Σας ενοχλεί που υπάρχει και μια δεύτερη φωνή.

Θέλετε και το καρπούζι και το μαχαίρι. Γιατί δεν αλλάζεται αυτό το περιβόητο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ επιτέλους. Βολεύει όπως βόλευε και τους προηγουμένους όλα αυτά τα χρόνια.

Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας με διαφάνεια και αξιοπρέπεια.

Κάποια στιγμή θα καταλάβουν τα σωματεία την αλήθεια, και θα σταματήσουν να χρηματοδοτούν τις αποφάσεις σας.

Εννοείται ότι δεν έχουμε κανένα μα κανένα πρόβλημα με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Ξέροντας καλύτερα από τον καθένα, ότι τις αποφάσεις τις παίρνετε ΕΣΕΙΣ και δυο τρεις ακόμα.

Όπως κάνατε και στο παρελθόν .Ξέρετε εσείς.

Οπότε δεν έχετε λόγο να αναρωτιέστε γιατί απευθυνόμαστε προς το πρόσωπο σας»

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΥΓ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΡΚΟΥΛΙΔΗ με λένε φίλε και αδελφέ .

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.