Περιμένουν την ψηφοφορία για την έκβαση της Basket League

Metrosport Team16 Μαΐου 2020

Η ψηφοφορία των ομάδων στα τέλη του περασμένου Μαρτίου οδήγησε στην απόφαση οριστικής διακοπής του Πρωταθλήματος

Πλέον το ζήτημα… αιωρείται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, όσο δεν γίνεται η τελική ψηφοφορία. Την ίδια ώρα, αυξάνονται οι...φωνές που θέλουν να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα.

Το metrosport.gr έχει σημειώσει ότι εντός του ΕΣΑΚΕ υπάρχουν αντίθετες απόψεις σχετικά με το μέλλον της φετινής χρονιάς. Παράλληλα, εκπροσωπώντας τον ΠΣΑΚ, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, εκτίμησε ότι οι ομάδες βιάστηκαν να κατεβάσουν τα ρολά. 

Στην πραγματικότητα όμως, μόνο ο ίδιος ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου γνωρίζει αν αυτή η δήλωση κατατέθηκε στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής πολιτικής που θα ακολουθήσουν οι παίκτες. 

Το βέβαιο είναι ότι, ενώ είχε σημειωθεί η πρόθεση του ΕΣΑΚΕ για οριστικό τέλος της σεζόν έως και τις 18 Μαΐου, μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί καμία τηλεδιάσκεψη ή συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων όλων των ομάδων για να επικυρωθεί το φινάλε της χρονιάς. 

Κι αυτό διατηρεί σε αναμμένα κάρβουνα όλες τις ομάδες. Κυρίως τους Αρη, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο οι οποίοι ήταν σε δυσκολότερη θέση απ’ όλους. 

Βέβαια, αν εξετάσει κανείς τα πραγματικά δεδομένα και όχι αυτά που παρουσιάζονται, με τους ξένους παίκτες να είναι ήδη στις πατρίδες τους, μοιάζει τουλάχιστον αδύνατο να αλλάξει η αρχική πρόθεση. 

Αυτό μένει να αποδειχθεί και στην πράξη και για την ακρίβεια στην επόμενη «συνάντηση» μεταξύ ομάδων και ΕΣΑΚΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.