Περιμένουν απαντήσεις, φιλικό δοκιμών με Λάρισα- Το αντίο του Μπόουλιν

Στέλιος Παρθενάκης18 Φεβρουαρίου 2021

Στον Ηρακλή το φιλικό ματς με τη Λάρισα το Σάββατο θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δουν Μπούτσκος και Γκαϊτατζής σε τι κατάσταση είναι η ομάδα. Έχουν περάσει 10 ημέρες από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και πλέον όλο το βάρος πέφτει στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Ο Ηρακλής ελπίζει ότι θα έχει άμεσα την απάντηση του Τζος Χάγκινς, που έχει πλέον τον πρώτο λόγιο για αντικαταστάτης του Μπόουλιν. Όμως, όσο πιο γρήγορα μπει στην προπόνηση ο νέος παίκτης, τόσο το καλύτερο. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την άλλη Τετάρτη (24/2).

Ο Σκαίλερ Μπόουλιν δεν είναι πλέον παίκτης του Ηρακλή. Ο Αμερικανός γκαρντ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους της ομάδας μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "καμία φορά τα πράγματα δεν πάνε όπως σχεδίασες και είναι καλύτερο να γίνει μία αλλαγή".

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι του Ηρακλή ο αγώνας με τον Άρη θα γίνει στις 10/3.

*Η συνάντηση Ηρακλής – Ιωνικός Hellenic Coin θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, αντί για το Σάββατο 27/2 που είχε οριστεί αρχικά, με ώρα έναρξης τις 17:00 στο Ιβανώφειο και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.