«Περιμένουμε να ευαισθητοποιηθεί η Κυβέρνηση»

Metrosport Team29 Μαΐου 2020

Πορεία διαμαρτυρίας με κομβόι λεωφορείων πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με στόχο να πεισθεί η Κυβέρνηση να κοιτάξει και αυτόν τον τομέα που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του τουρισμού σύμφωνα με όσα είπε ο Ιορδάνης Χατζαρίδης στο Metropolis 95. 5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγινε μια διαμαρτυρία πανελλαδική. Ήταν μια ήσυχη διαμαρτυρία. Έχει φτάσει στο τέλμα το οικονομικό θέμα. Το τελευταίο διάστημα λόγω του ιού είναι μεγάλα τα προβλήματα. Αυτό που ζητάμε από την κυβέρνηση είναι να δει τα προβλήματα μας, να δει το θέμα της πληρότητας, εμείς θέλουμε να πάμε στο 70 ή στο 100%, όπως γίνεται και στα αεροπλάνα. Αυτή τη στιγμή συνάδελφοι είναι στο τέλμα.

Βλέπουμε προβλέψεις που μας τρομοκρατούν και οι οδηγοί μας είναι σε αβεβαιότητα. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Φανταστείτε το κατάστημα μας στη Χαλκιδική δεν θα ανοίξει το κατάστημα μας. Πώς θα δημιουργεί μια εκδρομή στο εσωτερικό; Προς το παρόν αναμένουμε να ασχοληθούν με το κλάδο μας. Το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται μόνο με την εστίαση και τα ξενοδοχεία αλλά και με αυτό τον τομέα που είναι η ραχοκοκαλιά του τουρισμού. Περιμένουμε μήπως και ευαισθητοποιηθούν. Θα πρέπει να το δουν. Δεν χρειάζεται να πάμε και εμείς στα άκρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.