«Κάθε πρωί θα απολυμαίνονται οι ξαπλώστρες»

Metrosport Team14 Μαΐου 2020

Ανοιχτές θα είναι οι οργανωμένες παραλίες το προσεχές σαββατοκύριακο δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται. Το Metropolis 95.5 και η «εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε με δύο υπεύθυνων παραλιών σε Φλογητά και Περαιά, οι οποίοι φάνηκαν να αγωνιούν για το τι μέλλει γενέσθαι ενώ σημείωσαν ότι θα τηρούνται τα μέτρα προστασίας για κάθε πελάτη.

Φλογητά, Μάκης Ζησιμόπουλος: «Περιμένουμε την ενημέρωση του Τσιόδρα»

«Είναι κάτι αδιευκρίνιστο για το τι σημαίνει οργανωμένη παραλία. Εμείς είμαστε οργανωμένοι και θα περιμένουμε τον κόσμο. Μάλλον θα είναι οι οργανωμένες παραλίες του Δήμου. Ξαπλώστρες θα έχουμε κανονικά. Περιμένουμε λοιπόν την ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα. Με ποια επιφύλαξη και με ποια μορφή θα φανεί στις επόμενες ώρες. Κανείς δεν θέλει να γυρίσουμε πριν ένα μήνα, θέλουμε να είμαστε υγιείς. Ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί με αυτά τα πράγματα. Ας είμαστε και πιο χαλαροί γιατί νομίζω ότι με τόση ζέστη ο ιός δεν θα αντέξει τόσο πολύ».

Περαία, Σάκης Χρυσάφης: «Θα απολυμάνουμε τις ξαπλώστρες»

«Ετοιμαζόμαστε. Πιστεύω το Σαββατοκύριακο θα είμαστε έτοιμοι να έρθουν οι άνθρωποι να κάνουν το μπάνιο τους. Μας έχουν πει ότι μπορεί να κάνουμε πακέτο. Ήδη είναι προσεγμένες οι παραλίες μας. Είναι αναγνωρισμένες με μπλε σημαίες. Είναι μεγάλες οι παραλίες. Ξαπλώστρες εάν μας επιστρέψουν θα βάλουμε. Θα τις βγάλουμε από τις αποθήκες. Θα δούμε τα μέτρα και θα δούμε τι θα κάνουμε για να είναι και πιο ασφαλείς οι πελάτες. Θα τις απολυμάνουμε κάθε φορά που αλλάζει ο πελάτης. Κάθε πρωί θα γίνεται απολύμανση κάθε πρωί στις ξαπλώστρες και μετά όσο το δυνατόν με κάθε αλλαγή πελάτη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.