Περιμένοντας το Νεϊμάρ και τον… Πέδρο

Θανάσης Κυλώνης19 Μαΐου 2021

Προτελευταίες αγωνιστικές, παιχνίδια πλέι οφ και τελικοί κυπέλλων συνθέτουν το κουπόνι μεσοβδόμαδα, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται το ερχόμενο Σ/Κ που θα έχουμε το φινάλε της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης…

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η μάχη συνεχίζεται για τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ (3-4), άλλα δύο για το Γιουρόπα Λιγκ (5-6) και το ένα για το Κόνφερενς Λιγκ, αφού και ο 7ος πλέον βγαίνει Ευρώπη μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τη Λέστερ. 

Κανένα από τα σημερινά φαβορί δεν αξίζει βάσει απόδοσης, τόσο χαμηλές αποδόσεις σε χώρες σαν την Αγγλία όπου κανένας δεν είναι αδιάφορος, είναι απαγορευτικές. 

Την Κυριακή η Εβερτον έχασε από την πεσμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ χάνοντας πιθανότατα και την Ευρώπη, ενώ για λίγα δευτερόλεπτα θα έχανε και η Λίβερπουλ το Τσάμπιονς Λιγκ από την επίσης υποβιβασμένη Γουέστ Μπρομ. 

Κρατάω μόνο το καλοπληρωμένο g/g & over (2.20) στο λονδρέζικο ντέρμπι Κρίσταλ Πάλας-Αρσεναλ, δυο αρκετά… χύμα ομάδες που παίζουν πλέον για την χαρά του αθλήματος και μόνο.

Στην Ιταλία, έχουμε απόψε τον τελικό κυπέλλου στην έδρα της Σασουόλο, με την Αταλάντα να δίνεται οριακό φαβορί από τους μπουκ απέναντι στην πολυνίκη Γιουβέντους. Λογικό εν μέρει, αφού η ομάδα του Μπέργκαμο έχει εξασφαλίσει ήδη την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει διακαώς το πρώτο της τρόπαιο ύστερα από μισό περίπου αιώνα, την στιγμή που η Γιούβε προβληματίζει κινδυνεύοντας να μείνει εκτός του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. 

Πιθανό το ενδεχόμενο παράτασης, επιλογή και το g/g & over (2.00), combo που επιβεβαιώνεται και για τις δύο με μεγάλη συχνότητα φέτος.

Τελικό κυπέλλου έχουμε και στη Γαλλία απόψε. Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σταντ ντε Φρανς», με τις αποδόσεις να είναι κι εδώ πλασματικές, ειδικά αν λείψουν τελικά λόγω τιμωρίας και οι Νεϊμάρ, Κιμπεμπέ (έκανε έφεση χθες η Παρί και θα περιμένει την τελική απόφαση σήμερα), την ώρα που λείπει και ο τραυματίας Βεράτι.

 Οι Μονεγάσκοι είναι σε φόρμα, κομπλέ και θυμίζω ότι στο πρωτάθλημα κέρδισαν μέσα-έξω τους Παριζιάνους. «Παίζει» κι εδώ η παράταση, στο 2.00+ το g/g & over.

Στην Πορτογαλία, όπου έχουμε το φινάλε απόψε, ξεκάθαρη επιλογή το διπλό της Μποαβίστα (2.00+), που κερδίζει την αδιάφορη Ζιλ Βιθέντε και εξασφαλίζει την παραμονή της ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων. Εχει και σούπερ παράδοση σ’ αυτό το γήπεδο. 

Πιθανότατο το anytime scorer Πέδρο Γκονσάλβες (μέχρι και 1.85), με το νεαρό μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ να κυνηγά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Οι πρωταθλητές υποδέχονται την αδιάφορη και ελλιπή Μαρίτιμο, έχει 20 γκολ, όσα και ο Σεφέροβιτς της Μπενφίκα, που παίζει στην ενδιαφερόμενη Γκιμαράες.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΚΟΛ
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ G/G & Over

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G & Over

MONAKO – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. G/G & Over

ΔΥΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ
ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ 2
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ Anytime scorer Πέδρο Γκονσάλβες

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.