«Δύο παίκτες περιμένω να κάνουν τη διαφορά στον Άρη»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2021

Για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τους Καμαρά, Ιτούρμπε και Ματέο, αλλά και για τους στόχους του Άρη, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων», Γιάννης Πετράκης. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Οι περισσότεροι που ασχολούνται με τον χώρο του ποδοσφαίρου βλέπουμε συμπεριφορές κατά καιρούς από ανθρώπους που επιδιώκουν με κάθε τρόπο για να πάρουν ένα αποτέλεσμα. Έχουμε φτιάξει μια ομάδα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια. Είδε όλη η Ελλάδα τι ομάδα έχει ο Άρης και τι έγινε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στην Ελλάδα δεν σε αφήνου να πεις αυτό που βλέπεις. Αν ο Άρης έλεγχε τα κέντρα αποφάσεων, θα είχε περισσότερους τίτλους. Όταν παίζεις με μια ομάδα που έχεις τους ίδιους στόχους με σένα, την τελειώνεις στο 90΄».

Για το τι λείπει από τον Άρη: 

«Ο Άρης κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά αυτό που του λείπει τα τελευταία δυο χρόνια είναι η έλλειψη του μεγάλου γκολτζή. Γιατί τα γκολ σου δίνουν βαθμούς. Η ομάδα δυναμώνει και ο κόσμος είναι διψασμένος. Έχουμε Έλληνα προπονητή, αλλά αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου είναι ότι δεν βλέπω Έλληνες παίκτες να παίζουν στην βασική ενδεκάδα. Βέβαια, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για κάτι τέτοιο γιατί διψάμε για μεγάλα πράγματα. Ας σταθεροποιηθούμε πρώτα και μετά βλέπουμε το θέμα των Ελλήνων. Όλα θέλουν υπομονή. Εμείς, δεν έχουμε υπομονή, καιγόμαστε μέσα μας. Ο Άρης είναι πρωταγωνιστής, οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Εμείς ως Άρης θα πρέπει να κερδίσουμε και τους διαιτητές, το ξέρουμε καλά αυτό. Ο Μάντζιος με την περσινή του δουλειά έδειξε τι μπορεί να κάνει στον Άρη. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει κάθε εβδομάδα να αλλάζουμε προπονητή. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Όσο παίρνεις αποτελέσματα και είσαι ψηλά και βοηθούν βέβαια σ΄ αυτό και οι συγκυρίες, τότε όλα είναι καλά». 

«Όσον αφορά τον φετινό Άρη πήρε πολλούς παίκτες και θέλουν χρόνο για να δέσουν όλοι μεταξύ τους. Από τον Ματέο περιμένω πολλά από τον ίδιο, όπως και η ομάδα ζητάει εμφανίσεις αντάξιες της πίστης που του δείχνει και του ταλέντου του. Καθαρόαιμο φορ δεν έχουμε και αν ο Άρης θέλει να κοιτάει ψηλά, να κάνει μία ακόμα προσθήκη μπροστά κατά την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών».

Για το ποια φετινή μεταγραφή του Άρη θεωρείται πετυχημένη: 

«Είναι νωρίς ακόμα να πούμε ποια μεταγραφή φέτος θεωρείται πετυχημένη για την ομάδα. Εγώ περιμένω να κάνουν τη διαφορά μπροστά οι Καμαρά και Ιτούρμπε γιατί από αυτούς θα πάρεις περισσότερους βαθμούς. Αυτό που μου αρέσει φέτος είναι το ανέβασμα των μπακ. Αυτές είναι οι ποιοτικές μεταγραφές μας. Ένας παραγκωνισμένος Σούντγκρεν και ένας Γκάνεα που δεν κόστισε πολλά κάνουν πολύ καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.