Περιμένει τον Καμάτσο στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Στράντζαλης20 Ιουνίου 2022

Μέσα στα επόμενα 24ώρα το πιθανότερο να επικυρωθεί η συμφωνία που υπάρχει σε προφορικό επίπεδο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Ραφαέλ Καμάτσο, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνουν και οι Πορτογάλοι.

 Δημοσίευμα της “Ojogo” εκτιμά ότι είναι δεδομένη η παραχώρηση του 22χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, αναφέρει όμως ότι απομένει να διευθετηθεί ένα τελευταίο κομμάτι στη συμφωνία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον Αρη, κι αυτό αφορά στο ύψος της ρήτρας. 

“Η Σπόρτινγκ προσπαθεί να πετύχει την απόσβεση της επένδυσης που έκανε με την αγορά του από τη Λίβερπουλ. Αυτός είναι και ο λόγος της καθυστέρησης που υπάρχει στη διαπραγμάτευση. Ο Αρης θέλει να συμπεριληφθεί χαμηλή ρήτρα αγοράς που θα του επιτρέψει να τον αποκτήσει στο τέλος της επόμενης σεζόν γιατί πιστεύει ότι ο ποδοσφαιριστής θα τα πάει καλά στο ελληνικό Πρωτάθλημα”, γράφει μεταξύ άλλων. 

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε αποκτήσει τον Ραφαέλ Καμάτσο έναντι ποσού 5.6 εκατομμυρίων ευρώ και σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Ojogo”, θέλει να βάλει τη ρήτρα αγοράς περίπου στα 5.000.000 ευρώ. Πρόθεση του Αρη είναι όχι μόνο να κατεβάσει το συγκεκριμένο ποσό αλλά να το φτάσει σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα προκειμένου να έχει το “δικαίωμα” εφόσον θελήσει το επόμενο καλοκαίρι να διαπραγματευτεί την απόκτηση των δικαιωμάτων του. 

Πάντως, εύκολα ή δύσκολα το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να ξεπεραστεί και ο ποδοσφαιριστής να έρθει σύντομα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει το deal του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ, η οποία θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του, και ασφαλώς να ενσωματωθεί στην αποστολή ενόψει της έναρξης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. 

Με τη διαφαινόμενη προσθήκη του Καμάτσο στο ρόστερ, ο Αρης θα ενισχυθεί σημαντικά στα άκρα της επίθεσης με έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις, από εξτρεμ μέχρι επιτελικός μέσος και δίπλα στον φορ. Από τα προτερήματα του Καμάτσο είναι η ικανότητά του στο ανοιχτό γήπεδο αλλά και στο ένας εναντίον ενός, στοιχείο που λείπει από τα υπόλοιπα εξτρεμ του Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.