Περιμένει τον Χατζισαφί να τα… βρει με την Τράκτορ

Γιώργος Στράντζαλης08 Σεπτεμβρίου 2020

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Ζακαρί Μπουσέ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας πέρασε από ιατρικά και εργομετρικά και σήμερα – εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου – θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας 2+1 χρόνια.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Οσέρ, εκτιμάται στον Αρη ότι θα πλαισιώσει ιδανικό τον Χουλιάν Κουέστα και με την παρουσία του στο ρόστερ θα δημιουργήσει συνθήκες εσωτερικού ανταγωνισμού, σε μία θέση που η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός την τελευταία διετία δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη… πίεση, τόσο από τον Έμαν όσο και από τον Τσιλιγγίρη. Πλέον όμως, με την παρουσία του Μπουσέ, αντιλαμβάνεται οτι δεν… παίζει μόνος του και θα έχει “σκληρό” ανταγωνισμό. Δίχως αυτό να σημαίνει ότι αλλάζουν οι ισορροπίες στη θέση του τερματοφύλακα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, καθώς ο Κουέστα χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης των Κιτρινόμαυρων. Για αυτό εξάλλου το καλοκαίρι προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Στο μεταξύ, οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων με το σε ισχύ συμβόλαιο του Εχσάν Χατζισαφί στην Τράκτορ. Μπορεί στο Ιράν, από το περασμένο Σάββατο, να θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του με τον Αρη για 2ετές συμβόλαιο – κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην Αλκμήνης, όπου επιβεβαιώνουν τη συμφωνία με τον παίκτη – τα δεδομένα ωστόσο τα τελευταία 24ωρα δεν έχουν αλλάξει. Στον Αρη περιμένουν στο… ακουστικό τους καθώς η άφιξή του καθυστερεί λόγω… Τράκτορ. 

Συγκεκριμένα, σε οφειλές προς το πρόσωπό του, Για τον λόγο αυτό οι διαπραγματεύσεις του 30χρονου μπακ/χαφ με τη διοίκηση, ώστε να λύσει το συμβόλαιό του και να έρθει στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζονται. Αν όμως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, οπότε και εκπνέει η προθεσμία για την ευρωπαϊκή λίστα, δεν προκύψει εξέλιξη τότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.