Ο ΠΑΟΚ περιμένει την μαγνητική του Κρέσπο - Θετικά νέα από Ίνγκασον

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αφήσει άμεσα τη νίκη επί της Λίνκολν πίσω του και να κοιτάξει μπροστά και το απαιτητικό πρόγραμμα που τον περιμένει. Η προετοιμασία του Δικεφάλου εστιάζει, πλέον, στο παιχνίδι στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με τον Αστέρα Τρίπολης. Το πρόγραμμα το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία είχε αποκατάσταση κι αποθεραπεία των παικτών που πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Λίνκολν, αλλά και ενεργοποίηση των υπόλοιπων, προκειμένου να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα όταν τους ζητηθεί.

Έτσι λοιπόν οι βασικοί στο Victoria Stadium έκαναν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσεις με μπάλα αλλά και στην κυκλοφορία και την κατοχή. Το μοναδικό πρόβλημα από το ματς στο Γιβραλτάρ είναι ο Κρέσπο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο. Ο έμπειρος αμυντικός έκανε θεραπεία και πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Ελ Καντουρί έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο κι ο Ίνγκασον ακολούθησε το πρώτο κομμάτι της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του, στέλνοντας θετικά μηνύματα. Η αναχώρηση για την Τρίπολη είναι προγραμματισμένη για αύριο (18/9) το απόγευμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.