«Περιμένει πρόταση για να αποχωρήσει ο Ουάρντα, έχει κρούσεις από Ιταλία-Τουρκία»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ομάρ Ελ Μπανούμπι, και μίλησε για την επικείμενη αποχώρηση του Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ αλλά και τι πήγε λάθος στη σχέση του με τον Λουτσέσκου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Μίλησα με τον Ουάρντα, μου είπε πως έκανε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για να φύγει και περιμένει μια πρόταση για να αποχωρήσει. Μου είπε πως έχει κρούσεις από ιταλικές και τουρκικές ομάδες, με βάση του δικό μου ρεπορτάζ υπάρχουν και ομάδες από την Αραβία που ενδιαφέρονται. Εχω συζητήσει με τον Ουάρντα για την Γαλατά αλλά και για Μπεσίκτας και Φενέρ αλλά δεν υπάρχει κάποια πρόταση αυτή τη στιγμή. Η Τουρκία θα ήταν καλός προορισμός για τον Ουάρντα, πρέπει να περιμένουμε. Η άποψή μου είναι πως η καλύτερη πρόταση θα έρθει από ομάδες της Αραβίας».

Για το τι πήγε λάθος στη σχέση Ουάρντα-Λουτσέσκου: «Είναι το θέμα της σχέσης που είχαν οι δύο άνδρες από παλιά, είχε δημιουργηθεί μια προστριβή και δεν ήταν διατεθειμένος να συνεργαστεί με τον Λουτσέσκου. Ηταν κάτι αναμενόμενο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.