Περιμένει Πάπε Σέικ και Καμάτσο, φουλάρει για τον επιθετικό

Γιώργος Στράντζαλης19 Ιουνίου 2022

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση δύο μεταγραφικών κινήσεων είναι ο Αρης καθώς άμεσα αναμένεται να επικυρωθούν οι συμφωνίες με τους Πάπε Σέικ Ντιόπ και Ραφαέλ Καμάτσο. 

Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές πρόκειται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της εβδομάδας για τις υπογραφές και να ενσωματωθούν άμεσα στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας. 

Ενδεχομένως όμως να μην είναι οι μοναδικοί καθώς οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και με άλλες μεταγραφικούς στόχους ώστε να “κλείσουν” οι προτεραιότητες, έως την έναρξη της προετοιμασίας, στις οποίες εντάσσονται ο επιτελικός μέσος, το δεξί μπακ, τουλάχιστον ακόμη ένας κεντρικός χαφ, ο επιτελικός μέσος και ασφαλώς ο βασικός φορ. 

Στην τελευταία περίπτωση έχουν ρίξει οι ιθύνοντες της ομάδας και το μεγαλύτερο βάρος καθώς θέλουν ο “εκλεκτός” να βρίσκεται στο πλάνο του Χερμάν Μπούργος κατά την παρουσία του Αρη στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Η αναζήτηση επιθετικού… περιοχής συνεχίζεται εντατικά και ασφαλώς προσεκτικά, αφού περιθώρια λάθους επιλογής (και φέτος) δεν υπάρχουν. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο μεταγραφικό... ραντάρ του Αρη έχουν ξεχωρίσει 2-3 επιλογές, με καμία όμως δεν είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών. Η αναζήτηση θα συνεχιστεί έως ότου βρεθεί ο εκλεκτός βάσει των αγωνιστικών στάνταρ της ομάδας και ασφαλώς οι Κιτρινόμαυροι για τη θέση του επιθετικού είναι διατεθειμένοι να κάνουν ξανά την οικονομική υπέρβαση, με την προσδοκία πως αυτή τη φορά η επένδυσή τους θα… πιάσει τόπο και επιτέλους ο Αρης θα λύσει το διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εντός του αντίπαλου “κουτιού”.

Με την διαφαινόμενη προσθήκη των Πάπε Σέικ Ντιόπ και Ραφαέλ Καμάτσο, οι Κιτρινόμαυροι ενισχύονται σημαντικά και κυρίως ποιοτικά τόσο στον κεντρικό άξονα, εκεί όπου μετά τη φυγή του Λούκας Σάσα και το ανοικτό ζήτημα παραμονής ή όχι του Ματίγια δημιουργήθηκε σημαντικό κενό, όσο και στα άκρα της επίθεσης. Ο 22χρονος winger της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έρχεται με την προοπτική να πλαισιώσει τους Ματσίνι και Ιτούρμπε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.