Περιμένει ο Σόρτερ, περιμένει και ο Μέξας!

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2021

Φαίνεται ότι στον Ηρακλή υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ αγωνιστικού τμήματος και διοίκησης καθώς δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι ενώ επιλέγονται ξένοι παίκτες για να καλυφθούν τα κενά, η διοίκηση δεν προχωρά στην υπογραφή των συμβολαίων για την ενίσχυση της ομάδας. 

Η όλη κατάσταση μοιάζει ακατανόητη και επικίνδυνη καθώς μετά τον Τζαμάλ Σούλερ για τον οποίον η διοίκηση αρνήθηκε να επικυρώσει την επιστροφή του θεωρώντας ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το Σανόν Σόρτερ. Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ μένει ελεύθερος από την τουρκική Αφιόν και είναι ο παίκτης που θέλει ο Κώστας Μέξας. Εκτιμά ότι μπορεί να ταιριάξει με τους υπόλοιπους, αλλά εδώ και μέρες περιμένει τη διοίκηση να υπογράψει το συμφωνητικό. 

Ο Σόρτερ είχε 15.3 πόντους κατά μέσο όρο στην τουρκική ομάδα, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό καθώς στο παρελθόν πέρασε από τον ΠΑΟΚ και γενικώς είναι παίκτης που διακρίνεται για την ικανότητά του στην επίθεση δίχως… πολλές σχέσεις με την άμυνα. Κι έτσι ο Ηρακλής συνεχίζει έχοντας έλλειμμα στις θέσεις των ξένων κι έτσι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.