Περιμένει Λόπεζ ο Αρης, έχει εναλλακτικές

Μάνος Χατζάκης14 Αυγούστου 2020

Η περίπτωση του Κριστιάν Λόπεζ εξακολουθεί να βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για την κορυφή της “κιτρινόμαυρης” επίθεσης, ωστόσο δεν είναι η μόνη και, όσο δεν παρουσιάζεται νεότερη εξέλιξη, τόσο θα ενεργοποιούνται ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στη σχετική λίστα.

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Λας Πάλμας, έχει στα χέρια του πρόταση της ΠΑΕ, ωστόσο δεν έχει δώσει, μέχρι στιγμής, απάντηση, γεγονός που οδηγεί τους ανθρώπους της εταιρείας σε δεύτερες σκέψεις. Ο Λόπεζ δεν παίζει μόνος του, όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης. Το κάθε άλλο. Η λίστα περιλαμβάνει κι άλλες αξιόλογες περιπτώσεις με τις οποίες έχουν γίνει επαφές, ωστόσο δίνεται προβάδισμα στον Λόπεζ, ο οποίος έχει “κερδίσει” τους περισσότερους στην Αλκμήνης. Το σίγουρο, όμως, είναι πως ο Άρης δεν θα τον περιμένει επ' αόριστον.

Μπορεί, λοιπόν, να έχει θεωρητικό προβάδισμα, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα τον περιμένουν για πολύ ακόμη, όπως τουλάχιστον λέει η σημερινή... τάση, αλλά θα κοιτάξουν να προχωρήσουν με άλλον φορ, ο οποίος είναι stand by.

Πιθανή η... έκπληξη

Με το θέμα της απόκτησης του βασικού φορ ασχολείται ενεργά, όπως και με τις περισσότερες άλλωστε μεταγραφικές υποθέσεις, ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ συνηθίζει να προβαίνει σε εκπλήξεις, όσον αφορά τον παίκτη που επωμίζεται το βάρος στο σκοράρισμα, και είναι πιθανό να πράξει το ίδιο και φέτος. Κάτι που σημαίνει ότι, ασχέτως των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται, είναι σε θέση να κάνει ο ίδιος τη μεταγραφή, η οποία θα θεωρηθεί... μπαμ και για το οποίο έχει ήδη γίνει αρκετή κουβέντα. Γι' αυτό και εξαντλεί τα χρονικά περιθώρια, ώστε να φέρει στην ομάδα παίκτη ουσίας, αλλά και εντυπώσεων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.