Περικλής Τσιάπανος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον εξαφανισμένο Ρεμπέτη (vids)

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση του ρεμπέτη της Θεσσαλονίκης Περικλή Τσιάπανου προσπάθησε να ρίξει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Μιλώντας στην εκπομπή, μεσίτης του μοναχού που θα νοίκιαζε το σπίτι του στον εξαφανισμένο ρεμπέτη αποκάλυψε ότι δεν τον έχει συναντήσει, καθώς δεν αποκλείεται να είχε απευθυνθεί σε κάποιον άλλον μεσίτη πριν εξαφανιστεί.

«Δεν θυμάμαι να μίλησα ή να συνάντησα κάποιον ενδιαφερόμενο για το σπίτι του πατέρα Δαυίδ που να έχει σκύλο και να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του κυρίου που αναζητάτε», σχολίασε αρχικά.

Όπως αποκάλυψε, δεν τον έχει συναντήσει ποτέ, ενώ σχολίασε με έμφαση ότι τελικά κανείς δεν τον ήξερε. 

Η μαρτυρία μοναχού για τον ρεμπέτη

Την ίδια ώρα, ο μοναχός υποστήριξε ότι ζει χρόνια στο μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας:

«Πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα. Το σπίτι το είχα δώσει σε μεσιτικό για ενοικίαση. Στο μοναστήρι έρχονται πολλοί άνθρωποι, αλλά με αυτό το όνομα που μου λέτε κανείς».


Ακόμη, φίλος του Πέρη Τσιάπανου ανέφερε ότι τον είδε την μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του...

«Με τον Πέρη είμαστε παιδικοί φίλοι. Εγώ τον βοηθούσα και έκανε τις μετακομίσεις με ένα φορτηγάκι που έχω. Τον είδα στις 29 Σεπτεμβρίου, μου ζήτησε να ετοιμάσω το φορτηγάκι. Και ότι έψαχνε σπίτι. Χαρακτηριστικά μου ανέφερε «πρέπει να φύγω από εδώ πέρα οπωσδήποτε, γιατί με διώχνουνε». Τον έδιωχναν γιατί το σκυλί είχε δημιουργήσει μέσα στο σπίτι πολλές φθορές. Προσωπικά και εγώ είδα την πόρτα ασφαλείας του διαμερίσματος ότι την είχε φάει. Τον επιπλήξανε και φάνηκε προβληματισμένος με αυτό», ισχυρίστηκε ο φίλος του εξαφανισμένου Περικλή.

Μάλιστα, σχολίασε ότι είχε γίνει φασαρία με έναν από τους ιδιοκτήτες εκείνη τη μέρα που τον είδε, προσθέτοντας ότι ήταν και ένας Άραβας μαζί με τον ιδιοκτήτη.

«Ήταν απόγευμα. Από 29 Σεπτέμβρη και μετά δεν υπήρχε άλλη επικοινωνία. Απόρησα γιατί δεν το συνήθιζε αυτό και μου φάνηκε περίεργο. Νομίζω ότι του ζητούσαν λεφτά, γιατί του είχα δώσει και εγώ, τον είχα βοηθήσει όπως μπορούσα οικονομικά για να μαζέψει χρήματα να τους δώσει για τις ζημιές. Όταν άκουσα για τον Γκάρυ απόρησα. Χωρίς τον σκύλο πήγαινε μόνο σε πολύ κοντινές αποστάσεις…», αποκάλυψε.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.