Περικλής Παπαδόπουλος: «Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια παρόντες στα συνέδρια αθλητικών κακώσεων»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2023

Για το συνέδρια αθλητικών κακώσεων που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 21 του μηνός μίλησε στο Metropolis 95.5 ο γιατρός, Περικλής Παπαδόπουλος, ευχαριστώντας τόσο τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και τον Μάκη Γκαγκάτση για τη συνδρομή τους.

«Αυτό το συνέδριο αθλητικών κακώσεων είναι το δεύτερο που κάνουμε, μεσολάβησε ο covid και το κάναμε φέτος με την συνδρομή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ξεκινήσαμε σήμερα. Απευθυνόταν σε γιατρούς, φυσικοθεραπευτές αλλά και πολίτες. Είχε να κάνει με την ανάνηψη, ώστε να μπορέσουμε και τον αθλητή, αλλά και οποιονδήποτε να τον βοηθήσουμε, αν χρειαστεί, να μην χάσει την ζωή του. Αύριο έχουμε ένα σεμινάριο εικονικής πραγματικότητας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΑΠΘ, διότι εκεί ανήκουμε, και της αρθροσκοπικής εταιρείας. Εχουν έρθει διάφοροι γιατροί ομάδων απ' όλη την Ελλάδα και από την Ευρώπη, οι οποίοι θα αναπτύξουν τα θέματα των αθλητικών κακώσεων, όχι μόνο στο γόνατο που είναι σύνηθες στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλα σημεία. 

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον κ. Σαββίδη και τον κ. Γκαγκάτση, γιατί μας βοήθησαν με την οργάνωση, τις χορηγίες και η συμπαράστασή τους ήταν αμέριστη. Από την Ελλάδα εκπροσωπείται ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Άρης. Θα είναι γιατροί από την Πόρτο, την Αντερλεχτ, αλλά και την Αούστρια Βιέννης. Θα μιλήσουν και ψυχολόγοι για την ψυχολογία αθλητών που έχουν τραυματισμούς, αλλά και οι Γκαγκάτσης, Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.