Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης: Συνεχίζεται το... μαρτύριο λόγω έργων

Metrosport Team29 Μαρτίου 2021

Συνεχίζεται το... μαρτύριο των οδηγών που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους την Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, με τις καθυστερήσεις να είναι μεγάλες λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης.  

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην κατεύθυνση προς τα ανατολικά, ενώ τα οχήματα σχηματίζουν ουρές από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, καθώς η διέλευση των οχημάτων στο σημείο των έργων διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας. 

Οι εργασίες συντήρησης αναμένεται να διαρκέσουν έως το τέλος της εβδομάδας. Σημειώνεται ότι κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως είναι η οδός Λαγκαδά, καθώς πολλοί οδηγοί ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους για να γλιτώσουν την κίνηση στον Περιφερειακό.  

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει υποβάλει εδώ και ένα μήνα αίτημα προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα εκτέλεσης έργων τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να μην δημιουργείται συμφόρηση την ημέρα, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.