«Περήφανος που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ, ανυπομονώ να παίξω για τον κόσμο του!»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2020

Λίγο πριν πετάξει για τη Θεσσαλονίκη από το Ντίσελντορφ ο Νίλσεν Περέιρα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό ΜΜΕ, στο metrosport.gr. Ο 21χρονος Νορβηγός που θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στα επόμενα τέσσερα χρόνια, μίλησε στον καλό συνάδελφο Γιώργο Σχιζοδήμο που ζει μόνιμα στη Νορβηγία και τον ακούτε στο Metropolis 95,5 να σας ενημερώνει για τα Πρωταθλήματα Νορβηγίας. Ο Περέιρα δήλωσε ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του και το μεγάλο άλμα στην καριέρα του αφού για πρώτη φορά θα αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του. Αρχικά ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του αφού θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο που παίζει πάντα για τους τίτλους και έχει υψηλούς στόχους. Γνωρίζω επίσης ότι παίζει στο CHL που είναι επίσης πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή και αποτελεί τεράστιο κίνητρο"

- Εχεις προλάβει να δεις video με αγώνες του ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο στην Τούμπα;

"Ναι φυσικά φρόντισα να δω και διαπίστωσα πόσο καυτή έδρα έχει ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζω πως στην παρούσα φάση οι αγώνες διεξάγονται χωρίς τον κόσμο αλλά ελπίζω πολύ σύντομα να παίξω για τον κόσμο αυτό. Μου άρεσε ότι έχω δει στα videos, με ενθουσίασε και βλέπω πόσο φανατικούς οπαδούς έχει η ομάδα".

- Για πρώτη φορά θα αγωνιστείς μακριά από την πατρίδα σου. Εχεις άγχος για αυτό;

"Κανένα άγχος. Είμαι πανέτοιμος να ενσωματωθώ στην νέα μου ομάδα. Πιθανώς απλά θα πρέπει να συνηθίσω τις υψηλές θερμοκρασίες γιατί στην Νορβηγία είναι διαφορετικά τα πράγματα..."

- Ποια πιστεύεις ότι θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα σου αρχίζοντας τις προπονήσεις;

"Οπως γνωρίζεις έπαιζα ποδόσφαιρο με την Βίκινγκ και είμαι σε φουλ ρυθμούς. Επομένως αυτό που απλά πρέπει να κάνω είναι να "μάθω" τα θέλω του νέου μου προπονητή και να αφομοιώσω το σύστημα που παίζει η ομάδα. Είμαι πανέτοιμος για αυτό".

- Λίγο πριν βρεθείς στην Ελλάδα ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

"Οτι είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να τους γνωρίσω. Με εξιτάρει η ιδέα ότι θα φορέσω αυτή τη φανέλα και θα παίζω με αυτούς τους οπαδούς. Είμαι περήφανος για αυτό, είμαι φιλόδοξος και μακάρι να παίξουμε και στους ομίλους του CHL".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.