«Περίεργο τα κεκλεισμένων στην Γερμανία, δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα η Ελλάδα»

Metrosport Team28 Μαΐου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος της Cosmote TV, Άλκης Τσαβδαράς, και μίλησε για την επιστροφή της Bundesliga, τις μεταδόσεις την εποχή του κορωνοϊού και τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια που είναι περίεργα στην Γερμανία.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το πόσο διαφορετικός είναι στις μεταδόσεις του μετά κορωνοϊού: «Είμαι πιο υποτονικός σε σχέση με την προ κορωνοϊού γιατί προσπαθώ να μεταδώσω το κλίμα που τώρα δεν υπάρχει στα γήπεδα. Είναι περίεργο στη Γερμανία να έχει αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που δεν έχει κόσμο κάποιο γερμανικό παιχνίδι. Στην Γερμανία οι φιλοξενούμενοι δεν χάνουν τα εισιτήρια ακόμη και να υπήρχε κάποια ποινή σε κάποιο αγώνα. Θυμίζουν ματς Κυπέλλου τα τωρινά παιχνίδια με την ατμόσφαιρα που δεν υπάρχει».

Για το αν θα επηρεαστούμε λιγότερο στην Ελλάδα από τα κεκλεισμένων των θυρών: «Αλλη ατμόσφαιρα στην Ελλάδα και άλλη στη Γερμανία. Νομίζω πως δεν θα επηρεάσει πάρα πολύ τα παιχνίδια, αλλά κυρίως στα ντέρμπι. Για μένα δεν γίνεται να μην υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στα ντέρμπι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.