Πέρασε σαν σίφουνας ο Αρης από τη Σαντορίνη

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2021

Δε σταματά πουθενά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού πέρασε εμφατικά από τη Σαντορίνη (3-1 τον ΑΟ Θήρας) και έκανε το οκτώ στα οκτώ στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών.

Με 23 βαθμούς οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης είχε σε ακόμη ένα ματς σε πολύ μεγάλη μέρα την τριάδα Μερκάδο, Έβανς και Σουάν. Αντίθετα η ομάδα της Σαντορίνης έμοιαζε να μην έχει απαντήσεις και τις Άμποτ, Μουρίλο σε κακό βράδυ.

Το πρώτο σετ χαρακτηρίστηκε από πολλές ανατροπές. Η ομάδα της Σαντορίνης προηγήθηκε με 13-10 στο ξεκίνημα με τον Άρη να κάνει την ανατροπή για το 13-17. Οι γηπεδούχες όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και προηγήθηκαν εκ νέου με 21-18 για να κατακτήσουν εν τέλει το πρώτο σετ με 25-21.

Ο Άρης μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο σετ. Οι παίκτριες του Γιάννη Τσαϊρέλη με ισχυρό σερβίς προηγήθηκαν με 9-15 με τις γηπεδούχες να μειώνουν σε 14-16 και και να προσπερνούν με 19-17. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάτησε ξανά γκάζι στο φινάλε και έφτασε στο 20-24 και το 1-1 στα σετ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με 6-10 στο τρίτο σετ με την Άμποτ να δίνει τέλος στο σερί της. Με μπλοκ της Μερκάδο ο Άρης έφτασε στο 7-12 δείχνοντας να ελέγχει απόλυτα το σετ. Με την Λάππα στην γραμμή του σερβίς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά για το 10-19 με δύο σερί λάθη από τη Σαντορίνη.

Στο 13-24 η Καλαποδά του ΑΟ Θήρας στην προσπάθειά της να πάρει πόντο έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο. Η κεντρική της ομάδας της Σαντορίνης αποχώρησε υποβασταζόμενη και καταχειροκροτούμενη από τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Ο Άρης κατέκτησε με άνεση το τρίτο σετ.

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στο τέταρτο σετ. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο με τον Άρη να προσπερνά με 17-19 με την Μερκάδο και τις γηπεδούχες να ισοφαρίζουν μετά από λάθος της Έβανς. Ο Άρης προσπέρασε ξανά με 19-21 μετά από λάθος επίθεση της Άμποτ με την Μουρίλο να μειώνει στον πόντο για την ομάδα της Σαντορίνης. Με άσο της Έβανς ο Άρης έφτασε στο 20-23 και κατέκτησε το σετ και τη νίκη στο κλειστό της Σαντορίνης.

Τα σετ 1-3 (25-21, 21-25, 13-25, 20-25)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.