Πέρασε με 0-4 από το Βόλο ο Ολυμπιακός, φωνάζουν για το πέναλτι οι γηπεδούχοι

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2023

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε ο Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό επικρατώντας με 4-0 του Βόλου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι. 

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν νωρίς το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπιέλ στο 7ο λεπτό. Ο Φορτούνης πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στον Άλχο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Υπήρξε έλεγχος στο VAR για περίπτωση χεριού και πέναλτι. Για τη φάση διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Βόλος, ο οποίος με ανακοίνωση του έκανε λόγο για μαριονέτες

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 22' όταν ο Χουάνγκ έκλεψε την μπάλα και με ένα όμορφο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 με κεφαλιά του Μπακαμπού. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πειραιώτες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, και παρότι ο Βόλος προσπάθησε να γίνει απειλητικός και να μειώσει το σκορ, βρήκαν και τέταρτο τέρμα στο 75ό λεπτό όταν Μπιέλ γέμισε προς την περιοχή, οι παίκτες των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να διώξουν,η μπάλα από το κεφάλι του Μπαριέντος έφτασε στον Αραμπί μέσα στην περιοχή που εκτέλεσε για το 4-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος: Κλέιμαν, Εσκοβάλ (86' Σιελής), Πίρινεν, Άλχο, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Γκάχι (79' Ουές), Ντέλετιτς (86' Καρτάλης), Τσίρινος (65' Μεθκίδα), Κούτσιας. 

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ (66' Μαρσέλο), Εμβιλά (78' Κασάμι), Ιν. Χουάνγκ, Φορτούνης (72' Μασούρας), Μπιέλ, Χάμες (67' Σαμασέκου), Μπακαμπού (72' Ελ Αραμπί).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.