Πέρασε και από τη Ρόδο με Μπράντονιτς και Τζίμα ο ΠΑΟΚ Β'

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2022

Με τους τρεις βαθμούς στην τσέπη του έφυγε από τη Ρόδο ο ΠΑΟΚ Β' επικρατώντας του Διαγόρα με 3-2. Ο Τζίμας έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του αφού μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική, σκόραρε ξανά.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 15ο λεπτό ο Χατζηστραβός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μανιώτη και ο Μπράντονιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους». Ο Διαγόρας βγήκε στην επίθεση και δημιούργησε ευκαιρίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με σουτ του Τάτση ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έκαναν την ανατροπή και πήραν κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Παραστατίδη. 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν στροφές και στο 71ο λεπτό ο Τζίμας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι ενώ στο 85' ο Μπράντονιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαγόρας (Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Καραμάνης, Μπούμπας, Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Αντεσίνα (62′ Βουργουτζής), Λαϊουέλ.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Γιαξής, Μορικέλι, Παναγιώτου (72′ Τσοπούρογλου), Τασιούρας, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (64′ Νινούα), Μπράντονιτς (90′ Δαρέλας), Σμυρλής (46′ Σπυράκος), Πανίδης (64′ Τζίμας), Χατζηστραβός

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.