O Ελ Αραμπί... έσωσε από γκέλα τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Ιανουαρίου 2021

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Super League 1, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, καθώς επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού. Έτσι, οι Πειραιώτες με αγώνα παραπάνω ξέφυγαν με εννιά βαθμούς από τον δεύτερο Άρη και 13 από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, τα «καναρίνια» γνώρισαν μία ακόμα ήττα στο Πρωτάθλημα και παρέμειναν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Φορτούνη. Ο Σισέ με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Ντρέγκερ από τα δεξιά, ο τελευταίος γύρισε την μπάλα στον Φορτούνη, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ για το 0-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Όλεγκ στον Ντίαζ.

Οι Αγρινιώτες μπόρεσαν και έφεραν το ματς στα ίσα με το ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Αριγίμπι έκανε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Ταχάρ με πολύ ωραίο γυριστό στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τζολάκη, γράφοντας το 1-1 στο 48΄. 

Όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν και πάλι το προβάδισμά τους, αυτή τη φορά, με σκόρερ τον Ελ Αραμπί (65΄), ο οποίος έφτασε τα 14 τέρματα στο Πρωτάθλημα.

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει μία ακόμα νίκη για τη φετινή χρονιά. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.