Πέρασε από τη Βέροια με Κανίς ο Πανσερραϊκός

Πέτρος Χαριζακλής19 Δεκεμβρίου 2022

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 πέτυχε ο Πανσερραϊκός, καθώς πέρασε με 3-1 από την έδρα της Βέροιας. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Δερμιτζάκη ανέβηκε στην 4η θέση και πλησίασε την ΑΕΛ στους δύο βαθμούς. Η Βέροια μετά την ήττα έμειναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά την πλησίασε ο Αλμωπός.

Τα «λιοντάρια» είχαν απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κανίς, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα. Ο Μαροκινός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 56’ «σφράγισε» τη νίκη των Σερραίων. Το δεύτερο γκολ του ήρθε από πλασέ παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του Παπαδόπουλου στην εκτέλεση πέναλτι του Σαΐντ.

Στο 90’ ο Μασκανάκης που μπήκε αλλαγή πέτυχε και τρίτο τέρμα. Από αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, ο Μασκανάκης πέρασε τον τερματοφύλακα της Βέροιας και «έγραψε» το 0-3. Στο 94’ η Βέροια πέτυχε το γκολ της τιμής, με τον Φασίδη να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Βέροια (Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Στίκας, Μαραγκός (69’ Κατσούκης), Μασούρας (80’ Μουχάλης), Μπλέτσας, Ορφανίδης (80’ Ισαακίδης), Φασίδης, Μπελεβώνης (46’ Μπουόλι), Ιωάννου (57’ Περδίκης).

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Σιόντης (84’ Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος (84’ Μασκανάκης), Στίνα (63’ Σοφιανός), Κανίς (84’ Γιανναράκης), Σαϊντ (71’ Κατσαντώνης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.