Πέρασε από τη Ριζούπολη η Λαμία - Βήμα προς τη σωτηρία...

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2021

Η Λαμία κατάφερε να περάσει με επιτυχία από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Superleague 1, χάρη στο γκολ το οποίο σημείωσε ο Αραμπούλι.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου πήραν ένα σπουδαίο διπλό στη Ριζούπολη μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραμπούλι, καθώς ο Φατιόν υπέπεσε σε πέναλτι ύστερα από χέρι που έκανε, δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μισή ώρα αγώνα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης η Λαμία απέφυγε τις δύο θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό αφήνοντας πίσω της τον Παναιτωλικό με 1 βαθμό διαφορά και στο συν 6 από την ΑΕΛ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Λαμία έχει και 2 παιχνίδια λιγότερα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η αναμέτρηση είχε δύο αποβολές με τους Ρόμανιτς από πλευράς Λαμίας και τον Τσαμπούρη από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», να μην ολοκληρώνουν την αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες παρά το γεγονός ότι έδειξαν ορεξάτες δεν μπόρεσαν να θέλξουν με την απόδοση τους εντός των τεσσάρων γραμμών καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς, ως συνέπεια της κακοκαιρίας που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Aπόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Κάλισιρ (86΄Ντομίνγκες), Τσαμπούρης (76΄Μπαξεβανίδης), Φατιόν (76΄Μουνιέ), Σλίβκα, Μπεντινέλι, Τσιλούλης, Ιωαννίδης, Ντάουντα.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Αραμπούλι (73΄Τζέιμς), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (90΄Μπιάρνασον), Καραμάνος (82΄Μπα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.