Η «ανάκριση» Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Τζόλη: «Δε μασάμε!»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2020

Για το ντεμπούτο, το μέλλον, τους συμπαίκτες και την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες μίλησαν τρία ταλέντα του ΠΑΟΚ. Γιάννης Μιχαηλίδης, Χάρης Τσιγγάρας και Χρήστος Τζόλης πέρασαν από ανάκριση, φάνηκαν έτοιμοι να αρπάξουν όλες τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν και να δουλέψουν ώστε να βελτιωθούν περισσότερο.

Γιάννης Μιχαηλίδης: «Θέλουμε περισσότερες ευκαιρίες».

Αρχικά σημείωσε: «Αρχικά να κερδίσουμε εμπειρίες, να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να πάρουμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε».

Για το ντεμπούτο του: «Δεν ήμουν αγχωμένος. Εγώ δεν αγχώνομαι πολύ».

Για τη διαφορά αναπτυξιακού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου: «Εννοείται η δύναμη και η ταχύτητα του παιχνιδιού. Η εμπειρία».

Για το μέλλον: «Εννοείται ότι θέλουμε όσο περισσότερες ευκαιρίες γίνεται. Καθημερινή δουλειά για να βελτιωνόμαστε και όλα έρχονται».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι αναλόγως. Εμένα με βοηθάει να είναι γεμάτο το γήπεδο και εντός και εκτός».

Για τη βοήθεια των συμπαικτών: «Δεν ξεκίνησαν να μας βοηθάνε τώρα στα παιχνίδια αλλά από την προετοιμασία. Όσο περνά ο καιρός το κάνουν ακόμη περισσότερο».

Χάρης Τσιγγάρας: «Μας βοηθούν καθημερινά οι συμπαίκτες μας»

Αρχικά σημείωσε: «Η προσωπική βελτίωση. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, εάν μας δοθούν, σωστά. Τα καλύτερα έρχονται».

Για το ντεμπούτο του: «Φανταστικά συναισθήματα. Δεν περίμενα να συμβεί. Συνέβη και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για το τι τον βοηθά να νιώσει καλύτερα πριν το παιχνίδι: «Γενικά προσπαθώ να μην σκέφτομαι το παιχνίδι. Πριν από περίπου ένα 45λεπτο πριν το παιχνίδι αρχίζω και σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο για να είμαι ήρεμος και χαλαρός».

Για το μέλλον: «Μόνο δουλειά και υπομονή».

Για το εάν το ντεμπούτο του γινόταν σε γεμάτο Χαριλάου: «Θα το ήθελα για να πω την αλήθεια αλλά και αυτό μια χαρά είναι».

Για τη βοήθεια των συμπαικτών: «Μεγάλη βοήθεια. Μας μιλούν καθημερινά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι».

Χρήστος Τζόλης: «Εκτός έδρας είναι δύσκολα να διαχειριστείς τον κόσμο»

Αρχικά σημείωσε: «Εγώ δεν ξεκίνησα την προετοιμασία με την μεγάλη ομάδα. Στόχος μου ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα με την Κ19. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα παίξω φέτος. Αφού έπαιξα είμαι χαρούμενος».

Για το ντεμπούτο του: «Φάνηκε κιόλας στην πρώτη επαφή. Στα πρώτα 10 λεπτά ήμουν αλλά μετά μπήκα στο ρυθμό και πιστεύω ότι πήγα καλά».

Για τη δυσκολία της θέσης: «Σε κάθε ομάδα υπάρχουν πολλοί επιθετικοί. Είναι απαιτητική θέση και για έναν μικρό είναι πιο δύσκολα να παίξει».

Για το μέλλον: «Δουλειά και τύχη. Πιστεύω όλα να πάνε καλά, να πάρουμε ευκαιρίες και να βελτιωθούμε».

Για το εάν το ντεμπούτο γινόταν σε γεμάτο Καραϊσκάκη: «Θα ήταν δύσκολο στο Καραϊσκάκης. Στην Τούμπα θα ήταν πιο ωραίο εάν υπήρχε κόσμο. Εκτός έδρας είναι πιο δύσκολο να το διαχειριστείς γιατί σε γιουχάρουν δε σε θαυμάζουν».

Για το αν μάσησε που πήγαν να τον «ψαρώσουν» στο Φάληρο: «Εντάξει εάν μασούσα δε θα αντιδρούσα. Είναι φυσιολογικό να το κάνουν γιατί είμαι μικρός. Οι συμπαίκτες μου ήρθαν για να με βοηθήσουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.