PEP-XIT: Υπ' ατμόν ο Γκουαρντιόλα στην Σίτι

Χρύσανθος Δοβλέτογλου14 Φεβρουαρίου 2020

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η είδηση ότι στην Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε διετής αποκλεισμός από την Ευρώπη και πρόστιμο 30.000.000 ευρώ λόγω παραβίασης των κανόνων του FFP. Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι φυσιολογικό, έχει φέρει αναστάτωση στους πρωταθλητές Αγγλίας και, ήδη, στα ΜΜΕ έχουν αρχίσει οι πρώτες αποκαλύψεις για την επόμενη μέρα.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα στην διαδικτυακή έκδοση της «Sun», με τίτλο «PEP-XIT». Στο κείμενο, αφού αναλύονται τα δεδομένα μέχρι η Μάντσεστερ Σίτι να φτάσει στο σημείο να τιμωρηθεί, φιλοξενείται ρεπορτάζ για το αβέβαιο -πλέον- μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σημειώνεται, ότι μετά τις σημερινές (14/2) ανακοινώσεις είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο φημισμένος προπονητής συνεχίσει στον πάγκο της αγγλικής ομάδας, καθώς δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει την προοπτική να χαθούν πολλά από τα αστέρια του συλλόγου και να μην έχει το δικαίωμα για μεταγραφές.

Μπορεί η απόφαση να μην ληφθεί άμεσα, ωστόσο, όπως φαίνεται, η κλεψύδρα για τον Ισπανό κόουτς έχει, ήδη, αρχίσει να αδειάζει...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.