Πεπ Γκουαρδιόλα: «Ξέρω πολύ καλά τον Ντε Μπρούινε, μόνο μαζί δεν έχουμε κοιμηθεί» (vid)

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2022

Με όρεξη για... χαβαλέ εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην συνέντευξη τύπου μετά την επικράτηση της Σίτυ κόντρα στην Λέστερ (0-1) χθες (29/10). Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την σχέση του με τον Κέβιν Ντε Μπρούινε.

Μεταξύ άλλων ο Γκουαρδιόλα ανέφερε πως τον γνωρίζει πολύ καλά καθώς έχουν επτά χρόνια κοινής πορείας, ενώ αστειευόμενος ανέφερε πως το μόνο που δεν έχουν κάνει είναι να κοιμηθούν μαζί. Για να κλείσει λέγοντας ότι οι «Πολίτες» έχουν ανάγκη την μεγάλη του συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας όπως έγινε απέναντι στην Λέστερ κόντρα στην οποία ο Βέλγος χαφ πέτυχε ένα όμορφο γκολ που έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός: «Επτά σεζόν μαζί. Έχουμε κάνει τα πάντα εκτός από το κοιμηθούμε μαζί. Έχουμε κάνει τα πάντα, τα πάντα. Γι' αυτό τον ξέρω τόσο καλά. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει την γνώμη μου σχετικά με το τι έχει γι' αυτή την ομάδα και για μένα προσωπικά. Αλλά έχω το καθήκον λόγω της δουλειάς μου να λέω πως θέλω περισσότερα (από κείνον). Θέλω αυτόν τον Κέβιν. Χρειαζόμαστε αυτόν τον Κέβιν. Στο παιχνίδι απέναντι στην Μπράιτον σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Είναι απλώς ένα γκολ. Μπορεί να το κάνει και με κλειστά μάτια. Το κάνει φυσικά. Αλλά χρειαζόμαστε την τόσο μεγάλη συμμετοχή του στο παιχνίδι και σήμερα ήταν αυτή ακριβώς η περίπτωση».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.