Πένθος στον Άρη: Μέλος του Super 3 ο 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Ο 19χρονος, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μοτοσυκλέτα χθες τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρων, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ήταν οπαδός του Άρη. Ο «Super 3», μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ στο σημείο του δυστυχήματος φίλαθλοι της ομάδας, αφήνουν κεριά αναμμένα, αλλά και κασκόλ της ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Κάτι τέτοιες στιγμές δε ξέρεις τι να πεις, νιώθεις κενός, παγωμένος… Μια μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα για την οικογένεια του συνδέσμου μας μετά το ξαφνικό χαμό του αδελφού μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη… Παλικάρι 19 χρονών, μαγκάκι και οπαδός… Έτσι είναι η π…τ@ν@ η ζωή, χθες το βράδυ αγκαλιά στο πέταλο και σήμερα έφυγες μακριά μας… Σάλο αδερφέ μας καλό παράδεισο να έχεις δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…»

Σε νεότερη ενημέρωση αναφέρουν: «Λόγω του θλιβερού γεγονότος, του άδικου θανάτου του αδερφού μας, Σάλο, ο χορός του SUPER 3 αναβάλλεται για την Παρασκευή 25/11. Είμαστε οικογένεια. Και όταν μια οικογένεια χάνει ένα μέλος της, δεν είναι δυνατόν να γιορτάζει και να χαίρεται. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τις λεπτομέρειες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.