Θρήνος στον Άρη, «έφυγε» ο Γιάννης Ψηφίδης

Metrosport Team05 Αυγούστου 2020

Η καρδιά του πρόδωσε τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ και του Α.Σ Άρης Γιάννη Ψηφίδη.

«Εφυγε» σήμερα σε ηλικία 75 χρόνων, έχοντας προσφέρει σημαντικό έργο στον αγαπημένο του σύλλογο. Ο Γιάννης Ψηφίδης υπήρξε πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης το 2013, αντιπρόεδρος το 2014 και πρόεδρος του Α.Σ. Άρης από το 2015 μέχρι το 2019.

H κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 17.45 τον ιερό ναό Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη. 

Ο ΑΣ Άρης  αναφέρει: «Ο Γιάννης Ψηφίδης έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνουν ζωντανά και να αναπτυχθούν τα τμήματα του Α.Σ. ΑΡΗΣ και θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην οικογένεια του συλλόγου. Ως μαχητής που ήταν, πάλεψε με την επάρατη νόσο, αλλά προδόθηκε από την καρδιά του. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του πρώην προέδρου του συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Άρης: 

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την πολύ μεγάλη απώλεια του πρώην προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιάννη Ψηφίδη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αρειανού παράγοντα, που προσέφερε στον σύλλογο από διάφορες θέσεις. Μακάρι η αγάπη του για τον ΑΡΗ να αποτελέσει οδηγό για τις επόμενες γενιές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.