Πένθος στην Ρόδο: «Έφυγε» ο Δημήτρης Τσοπανάκης!

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2023

Πένθος στο δημοσιογραφικό και αθλητικό χώρο της Ρόδου, αφού «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Δημήτρης Τσοπανάκης, ο οποίος έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Διετέλεσε εκδότης και διευθυντής στις εφημερίδες «Ροδιακή» και «Γνώμη» και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο, έχοντας τεράστια θητεία στον αθλητισμό. Ήταν μέλος της οικογένειας του Γ.Σ. Διαγόρας και της Π.Α.Ε. Διαγόρας και υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. (βόλεϊ). Επί θητείας του, η Ρόδος πήρε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο beach volley, ενώ ο Διαγόρας είχε μεγάλη παρουσία στο ανδρικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Τσοπανάκης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1956. Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο εξατάξιο Γυμνάσιο το 1974 και φοίτησε στη Σχολή Δημοσιογραφίας Βαρώτση στη Θεσσαλονίκη την διετία 1974-76. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Επαρχιακών Εφημερίδων Ελλάδος . Υπήρξε νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος. Ήταν παντρεμένος με την Ελευθερία το γένος Χαζηπέτρου με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.