Πένθος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πέθανε ο σύντροφός της

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2026

Την τελευταία του πνοή άφησε ο σύντροφος της Ζωζώς ΣαπουντζάκηΠύρρος Αναγνωστόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη ηθοποιό.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο ανιψιός του Πύρρου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι το ζευγάρι διερωτόνταν ποιος από τους δύο θα «φύγει» πρώτος. «Όλα ωραία, μόνο που κάνανε κόντρες για το ποιος θα φύγει πρώτος για το μακρινό ταξίδι!! και μαντέψτε ……….. μόλις κέρδισε ο Αγαπημένος μου θείος ΕΦΥΓΕ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!», έγραψε στην ανάρτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για σχεδόν τρεις δεκαετίες, ενώ ο εκλιπών είχε εκφράσει και δημόσια την αγάπη του για την ηθοποιός, δηλώνοντας: «Δεν είναι μόνο η αγάπη που έχουμε, είναι το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ένα. Νιώθω πολύ ευχάριστα που με θέλει δίπλα της, είναι ωραία η ζωή μας με τη Ζωζώ.Το “Μόνο που σε κοιτώ λιώνω” είναι ένα τραγούδι της που με συγκινεί πολύ. Ό,τι τραγούδι και να μου πει, ό,τι και να κάνει το απολαμβάνω, και τον Εθνικό Ύμνο να πει, θα το χαρώ. Μόνο που με κοιτάει η Ζωζώ, γεμίζει από ευχαρίστηση, το πρόσωπό της λάμπει, και η ψυχή της φαντάζομαι για να είναι τόσο χαρούμενη.Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ή Ζωζώ ή Πύρρος, είναι το ίδιο, σαν να έχουμε μια σύνδεση εσωτερική. Είμαστε πάντα μαζί. Ένας άνθρωπος που έχει δεθεί τόσο με κάποιον άλλον, πάντα φροντίζει για το καλό του άλλου. Όταν υπάρχει αγάπη, το μόνο που θες είναι να περνά ο άνθρωπός σου καλά και να τον φροντίζεις». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.