ΠΑΟΚ: Το «κοντέρ» έγραψε 50 συμμετοχές για πέντε παίκτες στο Καραϊσκάκη

Γιώργος Καστάνης16 Μαΐου 2022

Τρομερή στατιστική επίδοση στο Καραϊσκάκη για πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ. Κάθε ένας εκ των οποίων συμπλήρωσε 50 επίσημα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν και στις τρείς διοργανώσεις. 50 ματς σε σύνολο 57 που έδωσε μέχρι προχθές ο Δικέφαλος. Ποιοι είναι οι πέντε;

 Εχουμε και λέμε: Μπίσεσβαρ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ακπομ. Ολοι είχαν 49 πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι και έφθασαν τις 50 συμμετοχές. 

Πραγματικά μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών, στα οποία ανταποκρίθηκαν, έναν αριθμό αγώνων, στον οποίο δεν έχουν συνηθίσει να συμμετέχουν παίκτες (είτε Έλληνες, είτε ξένοι) που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 Σκεφτείτε και κάτι ακόμη: Κανείς από τους προαναφερόμενους παίκτες, δεν ταλαιπωρήθηκε από κάποιο σοβαρό τραυματισμό από την αρχή της σεζόν έως και σήμερα.

Μόνο ο Πασχαλάκης τους προσπερνάει

Για να δώσουμε μία συνέχεια στο θέμα με τους πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ που συμπλήρωσαν, έκαστος, 50 συμμετοχές από την αρχή της φετινής σεζόν, αξίζει να αναφέρουμε πως μόνο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τους προσπερνάει. Είχε 52 συμμετοχές και έφθασε τις 53 σε σύνολο 57 αγώνων. Δεν έπαιξε μόνο σε τέσσερα παιχνίδια, στα οποία βασικός ήταν ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Πασχαλάκης θα φθάσει τις 55 συμμετοχές όλη τη σεζόν και με τα δύο ματς που ακολουθούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.