Πέντε μηδενισμοί ομάδων (οι τρεις λόγω του μητρώου), μια κερδισμένη ένσταση και δύο αναβολές

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2022

O αγώνας του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας Ηφαιστος Θέρμης – Νέοι Δήμου Παύλου Μελά που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Νέοι Δήμου Παύλου Μελά με σκορ 3-0 και βαθμούς τρεις (3).

Ο αγώνας του 3ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας Μαραθών Υποδομή 1926 – Αστέρια που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11.00 στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Αστέρια με σκορ 3-0 και βαθμούς τρεις (3).

Ο αγώνας του 4ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας Δάφνη Ευαγγελισμού - Ακαδημία Ποδ. Μητσόπουλος που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11.15 στο γήπεδο Ευαγγελισμού κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Δάφνη Ευαγγελισμού με σκορ 3-0 και βαθμούς τρεις (3).

Αναβάλλεται ο αγώνας του 5ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Χαρίλαος Επαμεινώνδας - Ελπίδες Θερμαϊκού Θέρμης που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Μίκρας (ΕΠΣΜ), προκειμένου η φιλοξενούμενη γηπεδούχος ομάδα να ολοκληρώσει την εγγραφή της στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΑ.

Β. Αναβάλλεται ο αγώνας του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Ατρόμητος Φιλαδέλφειας – ΑΟ Θράκης που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11.00 στο γήπεδο Φιλαδέλφειας, προκειμένου η φιλοξενούμενη ομάδα να ολοκληρώσει την εγγραφή της στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΑ.

Πειθαρχική Επιτροπή / ΕΠΣΜ: Δεκτή ένσταση και κατακύρωση αγώνα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας έκανε δεκτή την ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστών που υπέβαλε το σωματείο, Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας του 5ου ομίλου της Α’ κατηγορίας Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης - Αρης Θεσσαλονίκης κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Αρης Θεσσαλονίκης με τέρματα 0-3. Από το σωματείο, Αρης Θεσσαλονίκης αφαιρούνται τρεις βαθμοί (-3) από το τρέχον πρωτάθλημα.

Πειθαρχική Επιτροπή / ΕΠΣΜ: Μηδενισμοί σωματείων

Α. Ο αγώνας του 4ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Προοδευτική – Αετοί Θεσσαλονίκης 2015, που διακόπηκε, κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Προοδευτική με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Αετοί Θεσσαλονίκης 2015 με τέρματα 0-3. Από το σωματείο, Αετοί Θεσσαλονίκης 2015 αφαιρείται ένας βαθμός (-1) από το τρέχον πρωτάθλημα.

Β. Ο αγώνας του 3ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας Ατρόμητος Πλαγιαρίου – Πόρτο Σαλόνικο, που δεν τελέστηκε επειδή η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προσκόμισε τις κάρτες Υγείας των ποδοσφαιριστών της, κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Ατρόμητος Πλαγιαρίου με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Πόρτο Σαλόνικο με τέρματα 0-3, επειδή κρίθηκε υπαίτιο για τη μη διεξαγωγή του αγώνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.