Πεντάρα της Ξάνθης στην Καρδίτσα (vid)

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2022

Η Ξάνθη ήταν τρομερή απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Οι Ακρίτες που αγνοούσαν τη νίκη για πέντε διαδοχικά ματς, συνέτριψαν με 5-2 της ΑΣΑ για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά «τελείωσαν» το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο καθώς σκόραραν τέσσερις φορές με τον Τσέλιο να σημειώνει ασύλληπτο γκολ στο 40′.

Κομβική για την Ξάνθη ήταν πάντως η φάση στο πρώτο γκολ, όταν ο Διαμαντόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκέκα και έγραψε το 1-0 αφιερώνοντας το τέρμα στον αδικοχαμένο Άλκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπάμπα σημείωσε το 5-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν, απλώς, δύο τέρματα προς το τέλος: με τον Μάνιο στο 74′ και τον Λαρρέα στο 80′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Ίτσο, Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Γκινσάρι (45+3′ Αλί Μπάμπα), Παπάζογλου (61′ Φαζός), Διαμαντόπουλος (72′ Μονρόουζ), Γκόμεζ (61′ Θυμιάνης), Τζανακάκης, Τσέλιος, Δόρης, Δεληγιαννίδης (46′ Ουνγιαλίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρρέα, Μπάλλας (72′ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (39′ Μπαντιμπαγκά), Μπενγκόα (60′ Βιδάλ), Μπιανκόνι (60′ Μάνιος), Μπραμπίγια (39′ Γκίνη).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.