Πέμπτο double - double για τον Γκάρετ

Metrosport Team15 Μαΐου 2022

Για ακόμα μία χρονιά, πέμπτη συνολικά και δεύτερη διαδοχική ο Μπράντον Γκάρετ έκανε double - double, έχοντας δηλαδή διψήφιο αριθμό πόντων και ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Μπράντον Γκάρετ τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ φτάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και συνολικά για πέμπτη φορά σε double-double, αριθμός που τον κατέταξε στην πρώτη πεντάδα. Τον ξεπέρασαν μόνο οι Κρουμπάλι (8), Τζούστον (7) και Αγραβάνης (6).

Ακόμη για τον Ηρακλή…

*Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος συμπλήρωσε 375 παιχνίδια στη «μεγάλη» κατηγορία. Έτσι «έπιασε» στην 27η θέση της λίστας από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64) τον Νίκο Γκάλη και τον Γιάννη Γεωργαλλή.

Ο πολύπειρος φόργουορντ που εμφανίστηκε στην κατηγορία για πρώτη φορά στην περίοδο 2002-03 με τον Άρη (έκανε ντεμπούτο στις 2 Νοεμβρίου 2002 και στο ματς Ολύμπια-Άρης 80-82) «έπιασε» στη 18η θέση της λίστας της Stoiximan Basket League τον Γεωργαλλή.

*Ο Κώστας Παπαδάκης έμεινε άποντος αλλά με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε, «σκαρφάλωσε» μία θέση στην πρώτη 20άδα των κορυφαίων πασέρ του Ηρακλή στη Stoiximan Basket League. Τελείωσε το Πρωτάθλημα με 77 και ξεπέρασε τον Νίκο Σταυρόπουλο που είχε 74 στη διετία 1992-94.

*Ο Μάικ Χένρι είχε 9/17 δίποντα και ισοφάρισε τη μεγαλύτερη επίδοση εκτελεσμένων σουτ δύο πόντων στη σεζόν. Από 17 είχαν ακόμη ο Γιουτζίν Τζέρμαν στο ματς του Ιωνικού με τον Προμηθέα για την 7η και ο Ζερμέιν Λοβ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Mateco με τον Απόλλωνα Oscar για την 9η αγωνιστική.

*Η ομάδα της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε μετά και την τελευταία αγωνιστική στον υποβιβασμό για τρίτη φορά στην ιστορία της. Μέτρησε έξι νίκες σε 24 αγώνες ενώ την περίοδο 2010-11 είχε πέντε νίκες σε 26 ματς και την περίοδο 2005-06 οχτώ νίκες σε 26 ματς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.