Πέμη Ζούνη: «Μου ράγισε το τύμπανο από χαστούκι του Τζώρτζογλου»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2021

Η Πέμη Ζούνη φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», μιλώντας για πτυχές της ζωής της, το... χαστούκι του Στράτου Τζώρτζογλου αλλά και το αν βρίζει εντός του αυτοκινήτου.

«Ήταν με λαχτάρα ένθεν κακείθεν. Και από εμάς και από το κοινό. Αρκετοί φοβήθηκαν αλλά όσοι ήρθαν ήταν σαν να ξαναβρήκαν έναν συγγενή. Ήταν καρδιάς πράγματα» ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

«Έχω κάνει ένα έργο που κοκκίνιζα και μόνο που το διάβαζα… Στην καθημερινότητα δεν βρίζω, όταν είμαι στο αυτοκίνητο λέω τα βασικά…», δηλώνει για την καθημερινότητά της η Πέμη Ζούνη.

Η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε επίσης πως θα συμμετείχε σε σειρά του Οικονομίδη που χρησιμοποιούν «διαφορετικό» λεξιλόγιο, δηλώνοντας ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

«Είμαι πολύ καλή και στα δύο. Είμαι πάρα πολύ καλή στο να δίνω χαστούκι που “γυρνάς δύο βόλτες” και να δέχομαι με γενναιότητα…».

Η Πέμη Ζούνη θυμάται σκηνές στις οποίες έχει φάει χαστούκια από τον Τζώρτζογλου και τον Γεωργούλη, αλλά και στις σκηνές που έχει ρίξει εκείνη με τον Ζαλμά.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει είναι από τους καλλιτέχνες που βαράνε δυνατά.

Η Πέμη Ζούνη θυμήθηκε την περίοδο όπου είχε ασχοληθεί με την πολιτική, αποκαλύπτοντας την πιο δύσκολη στιγμή της μέχρι τότε και δηλώνοντας ότι είχε δεχτεί και επιθέσεις και κατάρες όπως πολλοί τότε.

«Ήταν προφανές ότι δεν είχαμε επιλογή, έτσι ήταν τα πράγματα… Σε μεγάλες στροφές της ιστορίας τα ηθικά διλλήματα είναι δύο πέτρες που σε αλέθουν…».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.