Πέλλιος-Βένος: «Είμαστε σοκαρισμένοι»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκαν ο Φιλώτας Πέλλιος και Γιάννης Βένος.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και του Άρη ήταν σοκαρισμένοι από την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων, ο Φιλώτας Πέλλιος και ο Γιάννης Βένος δήλωσαν:

Φιλώτας Πέλλιος: «Πρέπει να γίνουν ενέργειες για να πάψουν αυτά τα φαινόμενα. Άλλο οπαδική βία και άλλο αυτή η επίθεση που έγινε χτες. Το καταδικάζουμε απερίφραστα και συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ιδιαίτερα αυτό που συμβαίνει τελευταία και δεν γίνεται να μην μπορούν να πάνε οι φίλαθλοι στο γήπεδο της άλλης ομάδας. Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις είναι κρίμα. Στην εποχή μου ήταν αλλιώς».

Γιάννης Βένος: «Τι να πω; Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους. Χωρίς να το γνωρίζουμε το παιδί, το αισθανόμαστε σαν δικό μας. Ο τρόπος που έφυγε, να μπλέξει σε έναν καβγά κα να γίνει έτσι. Ήταν σχεδιασμένο από μια συμμορία 10 ατόμων αποφασισμένη να σκοτώσει. Αυτό είναι που σοκάρει. Πήγα με τον Κούλη στο σημείο. Δεν μπαίνουν εκεί δυο αμάξια για βόλτα. Πήγαν για να σκοτώσουν. Τη λεπίδα την κουβαλάς για να σκοτώσεις. Όπως επιεί κι ο Φιλώτας αυτά δε γινόταν στα χρόνια μας. Οι φίλαθλοι ήταν μαζί στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι για να ενώνει τους ανθρώπους».

Πέλλιος: «Έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Δεν εισακούγονται οι όποιες διαμαρτυρίες μας. Εμείς θα πούμε πέντε πράγματα επειδή αγαπάμε το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερο».

Βένος: «Η πολιτεία πρέπει να θεσπίσει νόμους που με το παραμικρό αυτά τα άτομα να μη βλέπουμε γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιο παιχνίδι για να περάσουμε μήνυμα στον κόσμο. Είμαστε ενωμένοι Φιλώτα».

Πέλλιος: «Εξυπακούεται δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αυτά τα πράγματα δε γινόταν τότε. Είχα φίλους Αρειανούς ποδοσφαιριστές».

Βένος: «Έχει σοκαριστεί όλη η Ελλάδα. Όχι μόνο η ποδοσφαιρική γιατί είναι ένα παιδί 19 ετών. Ήταν απλός φίλαθλος δεν ήταν φανατικός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.