Πέλλιος: «Η ευθύνη βαρύνει Μπότο και Λουτσέσκου - Δεν με πείθει ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2022

Τη δική του άποψη για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά και τις μεταγραφές του συλλόγου εξέφρασε ο Φιλώτας Πέλλιος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», με τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων του Δικεφάλου να σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει καλά βαθμολογικά αλλά δεν είναι... ωραίος εμφανισιακά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Έχουν μπερδευτεί πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ψυχολογία, ειδικά από τη Λέφσκι και μετά πάνε όλα λάθος. Για εμένα ο ΠΑΟΚ δεν έκανε σωστές επιλογές στις μεταγραφές, όλα είναι στο τραπέζι και δικαιολογημένα θέλω να πιστέψω πως ο Σαββίδης μετά τον αποκλεισμό κάνει πίσω. Υπάρχει ένα λάθος σχεδιασμός, ας πούμε ο Κούτσιας πάει στον Βόλο δανεικός αλλά ο ΠΑΟΚ σε τι στηρίζεται μπροστά; Θα στηριζόταν στον Κούτσια; Τώρα σε τι στηρίζεσαι; Ο Ολιβέιρα δεν έδειξε πολλά πράγματα».

Ενώ υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι άσχημα βαθμολογικά, είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά είναι άσχημος εμφανισιακά καθώς δεν ήταν καλή η ομάδα και με τη Λαμία. Δεν με πείθει η ομάδα και πιστεύω πως την ευθύνη την έχουν ο Μπότο με τον Λουτσέσκου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.