Πέλλιος: «Πήγε απροετοίμαστος ο Λουτσέσκου με τη Λέφσκι, στη δημιουργία υπάρχει πρόβλημα»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2022

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι, την ανανέωση του ρόστερ και το φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Φιλώτας Πέλλιος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα παιχνίδια με τη Λέφσκι: «Πήγε απροετοίμαστος ο Λουτσέσκου στα παιχνίδια με τη Λέφσκι. Βγήκε και είπε ότι είνα έτοιμος να περάσει πριν τα παιχνίδια και μετά είπε οτι δεν ήταν. Ας παραβλέψουμε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε χρόνο για προετοιμασία και ας κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι καλό. 

Το ρόστερ είναι μεγάλο, μπορεί να οργανωθεί και να δει πως θα κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα. Εφόσον, έβλεπε τις αδυναμίες και τα προτερήματα της Λέφσκι, θα μπορούσε να προκριθεί. Δεν εμψυχώθηκε η ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Βουλγαρία και να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα». 

Για το που εντόπισε το πρόβλημα: «Στη δημιουργία υπάρχει πρόβλημα. Τα χαφ δεν μπορούσαν και μπροστά δεν είχες ένα καλό φορ. Θέλει ενίσχυση η ομάδα».

Για την ανανέωση του ρόστερ: «Φώναζα από πέρυσι ότι η ομάδα θα πρέπει να δώσει χρόνο στους νέους παίκτες. Οι μεγάλοι πρόσφεραν πολλά αλλά είναι ευάλωτοι σε τραυματισμούς. Για παράδειγμα ο Ελ Καντουρί. Πρέπει να εμπιστευτεί τα νέα παιδιά, να τους δώσει χρόνο. Το θέμα είναι να πάρουμε παίκτες για 90 λεπτά όχι για 15».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.