Πέλλιος: «Ο Τσόλακ πρέπει να φύγει, δεν χρειάζεται 6-7 έμπειρους ο ΠΑΟΚ για να κάνει πρωταθλητισμό»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος Συνδέσμου Βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, και μίλησε για το νέο εγχείρημα του Δικεφάλου με τους νεαρούς παίκτες που έφερε ο Μπότο, εξέφρασε την άποψή του πως δεν χρειάζονται πολλοί έμπειροι στην ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό ενώ ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την περίπτωση του Τσόλακ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το νέο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά: «Οπωσδήποτε χρειάζονται νέα παιδιά αλλά χρειάζονται και οι έμπειροι, περισσότεροι πρέπει να είναι οι νεαροί. Το νέο αίμα πρέπει να πάρει ευκαιρίες για να έρθουν κάποια στιγμή τα αποτελέσματα μέσα στη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό αλλά πρέπει να έχει και νέα παιδιά.

 Δεν μπορείς να έχεις στην ενδεκάδα 6-7 παίκτες άνω των 30 για να δώσουν εμπειρία, φτάνουν οι 2-3 παίκτες. Ο Ρικάρντο πέτυχε πολύ ωραίο γκολ, όπως και ο Ολιβέιρα που πέτυχε το πρώτο γκολ. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στον Ολιβέιρα, πρέπει να πάρει και δεύτερο σέντερ φορ. Κατά την άποψή μου ο Τσόλακ πρέπει να φύγει, να βρει ευκαιρία ο ΠΑΟΚ και να τον πουλήσει. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει έναν παίκτη που να σκοράρει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.