Πέλλιος: «Το θέμα με το αθλητικό κέντρο είναι τελειωμένο, ξέρω πως θα αρχίσουν τα έργα μέσα στο 2024»

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και πρόεδρος των βετεράνων, Φιλώτας Πέλλιος, και μίλησε για τη νέα χρονιά, τους στόχους του Δικεφάλου, σχολίασε την ανανέωση του Λουτσέσκου αλλά και το αθλητικό κέντρο που πρόκειται να γίνει.

Για το τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ το 2024: «Ευχή όλων μας είναι ένα νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Τα δείγματα δείχνουν πως μπορεί να πάει ακόμη και καλύτερα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ παίζει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο από τις άλλες ομάδες. Η διακοπή μπορεί να επηρεάσει ελαφρώς την ομάδα, αλλά το διάστημα δεν είναι τόσο μεγάλο για να αλλάξει την εικόνα. Όλα εξαρτώνται από το πόσο συγκεντρωμένος μπαίνεις μέσα στο γήπεδο. Θέλει προσοχή το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά δεν πιστεύω πως θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα».

Για την ανανέωση Λουτσέσκου και το αθλητικό κέντρο: «Μακάρι να γίνει και γραπτή η συμφωνία με τον Λουτσέσκου. Είναι σημαντικό για τον προπονητή ως άνθρωπο αλλά και για την ίδια την ομάδα που ξέρει πως θα συμπεριφερθεί. Το θέμα με το αθλητικό κέντρο είναι τελειωμένο καθώς έχει αγοραστεί η έκταση. Ξέρω πως θα αρχίσουν τα έργα μέσα στο 2024. Οι βλέψεις του Σαββίδη είναι να μπορεί να προσφερθεί το νέο προπονητικό κέντρο σε ομάδες που κάνουν τη χειμερινή τους προετοιμασία. Ξεκινάει ο Ιβάν να κάνει ένα τεράστιο έργο, αυτό θα φέρει έσοδα στον σύλλογο αλλά και θα είναι και η έδρα των ομάδων του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.