Πέλλιος: «Έχουν καμία ευθύνη οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ που δεν κατέβηκε το πανό;- Και εμείς το καταδικάσαμε»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2022

Ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για το φιλικό των βετεράνων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη και την απόφαση των βετεράνων των «κιτρίνων» να μην συμμετέχουν στο φιλικό τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό με τον Άρη: «Εμείς θα παίξουμε για ποιο λόγο να μην παίξουμε, ότι οι βετεράνοι του Άρη εντοπίσανε και είδαν το πανό που σηκώθηκε στην Τούμπα και λάθος σηκώθηκε, και εμείς το έχουμε καταδικάσει, δεν έχει καμία σχέση με τα φιλικά παιχνίδια για τον Άλκη. 

Θα γινόταν ένα φιλικό ανάμεσα σε τρεις ομάδες, αυτή τη στιγμή θα παίξουμε με την Αστυνομία. Ο Άρης αποχώρησε. Οι βετεράνοι του Άρη γιατί δεν καταδικάσανε όταν τελείωσε το παιχνίδι Άρης - ΠΑΟΚ στο Χαριλάου που φώναζαν δολοφόνοι.

Ο Γιάννης Βένος στην ανάρτησή που έκανε, είπε πως εμείς για τους λόγους αυτούς δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε αλλά θα πάμε στα "40" του παιδιού και μπορεί να πάμε και εμείς. Και από κάτω αναφέρει πως θα δώσουν φιλικό αγώνα στο Χαριλάου. Έχουμε καμία ευθύνη εμείς οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ επειδή σηκώθηκε κάποιο πανό; Έχουμε καμία ευθύνη επειδή δεν κατέβηκε αμέσως; Αυτές τις ευθύνες τις επιρρίπτουν όμως οι βετεράνοι του Άρη στους βετεράνους του ΠΑΟΚ.

Τα παιδιά της Αστυνομίας διοργανώσανε αυτό το τουρνουά και πήραν εμάς, τον Άρη και συμφωνήσαμε. Εγώ μετά την ανάρτηση του Βένου τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε, μπορεί να έχει δουλειές.

Ως βετεράνοι του ΠΑΟΚ θέλαμε και θέλουμε να γίνει το τουρνουά και για αυτό το λόγο κατεβαίνουμε, για να μην απορρίψουμε τα παιδιά της Αστυνομίας και θα παίξουμε οι δυο μας στο Καυτατζόγλειο. Κάπου και εγώ ενοχλήθηκα με αυτά που διάβασα. Με αυτή την ενέργεια που έκαναν οι βετεράνοι του Άρη δεν προχωράμε μπροστά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.