Πέλκας: «Ξεχωριστό παιχνίδι για μένα με τον Ολυμπιακό, θα τα δώσω όλα!»

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Νοεμβρίου 2021

Ο Δημήτρης Πέλκας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό (25/11) εκτός έδρας παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι είναι χαρά του που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα, ενώ επεσήμανε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσει η ομάδα του. 

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε όπως κάνει η Φενέρ σε κάθε παιχνίδι. Θα είναι μία σημαντική ευκαιρία για εμάς να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Είναι σημαντικό και ιδιαίτερο να παίζεις στη χώρα σου, είναι χαρά μου, αν αγωνιστώ αύριο θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη».

Για τον τραυματισμό που υπέστη:

«Μετά τον τραυματισμό μου δεν ήταν καλή περίοδος. Περιμένω τις ευκαιρίες μου. Θα είναι πράγματι ένα ξεχωριστό ματς για μένα απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχαμε δώσει δυνατές μάχες με την πρώην ομάδα μου».

Για το διπλό στη Γαλατά:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι με την Γαλατά, αλλά έχουμε πει ότι πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, γιατί για την Φενέρ είναι σημαντικό να πρωταγωνιστεί σε κάθε διοργάνωση. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.