Πέλκας: «Θα ανταποδώσω αυτήν την υποστήριξη»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2021

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Πέλκας, ήταν ο μοιραίος στη χθεσινή (16/9) αναμέτρηση της τουρκικής ομάδας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς αστόχησε από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις.

Παρόλα αυτά, οι φίλοι της Φενέρ παρά τη απογοήτευση τους φώναζαν το όνομα του 27χρονου και στήριξαν τον διεθνή Έλληνα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Πέλκας έσπευσε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όσους τον υποστήριξαν, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα τα ανταποδώσει.

Η σχετική ανάρτηση του Δ.Πέλκα

«Τραγουδήσατε το όνομά μου μετά το χαμένο πέναλτι. Αυτό δείχνει τον σεβασμό και την υποστήριξή σας για μένα. Σίγουρα θα ανταποδώσω αυτήν την υποστήριξη. Αυτή είναι μόνο η αρχή της σεζόν και κοιτάμε τα επερχόμενα παιχνίδια όπου θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό και είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο υγιής και δυνατός. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την υποστήριξη!»

Όπως αναφέρει το soccerbase.gr: «Ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε στο 76', κέρδισε πέναλτι από τον Κέβιν Τραπ στο 90', αλλά ο Γερμανός του το απέκρουσε και η Φενερμπαχτσέ έχασε την ευκαιρία να νικήσει μέσα στη Φρανκφούρτη. Είναι το τέταρτο πέναλτι που χάνει ο Πέλκας, από τα εννέα που έχει εκτελέσει στην καριέρα του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.