Πέλκας: «Πήγα να πλασάρω και ένιωσα χτύπημα στο γόνατο»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2020

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-0 στην Τούμπα στο πλαίσιο της α αναμέτρησης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν πρωταγωνιστής του α τέρματος καθώς κέρδισε το πέναλτι, το οποίο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετέτρεψε σε γκολ δίνοντας το προβάδισμα στο Δικέφαλο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σχολιάζοντας τη φάση υποστήριξε ότι την ώρα που πήγαινε να πλασάρει ένιωσε ένα χτύπημα στο γόνατο του ενώ τόνισε ότι έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του:

«Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι την ώρα που πάω να πλασάρω κάποιος με χτύπησε στο γόνατο. VAR υπάρχει δόθηκε το πέναλτι και προχωράμε.

Θέλαμε να βγάλουμε μια αντίδραση μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, υπήρχε μια έξτρα πίεση και αυτό μας βγήκε σε καλό. Πάντα μου αρέσει να παίζω με πάθος και να δίνω το 100%, θέλω να δίνω βοήθειες στην ομάδα μου να κερδίσει στο γήπεδο οπότε είμαι ικανοποιημένος.

Δεν πιστεύω να έχει κάποιος αντίθετη άποψη σε αυτό το κομμάτι. Κρατάω το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας. Βγάλαμε αντίδραση και τώρα έχουμε το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.