Πέλκας: Εσπασε το ρεκόρ του Άλεξ στη Φενέρμπαχτσε!

Χάρης Δημαράς20 Απριλίου 2021

Διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και συντελεί τα μέγιστα ώστε η Φενέρμπαχτσε να παραμένει στο κόλπο του τίτλου (-2), επτά παιχνίδια πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Πέλκας εξελίσσεται στον ποδοσφαιριστή-κλειδί του τουρκικού συλλόγου για φέτος και η απόδοσή του έχει εντυπωσιάσει τόσο τα ΜΜΕ της χώρας, όσο και συλλόγους που τον παρακολουθούν και ετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις (η Ρουμπίν Καζάν ήδη έχει κάνει μια κρούση προ μηνών). Ο «Πελκίνιο» σκόραρε συνολικά το έβδομό του γκολ την περασμένη Κυριακή στο ματς με την Μπασάκσεχιρ, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. 

Παράλληλα, σύμφωνα με αναφορές του τουρκικού Τύπου, ξεπέρασε το ρεκόρ ενός παίκτη που ήταν σημαία της Φενέρ επί μια οκταετία, του Αλεξ ντε Σόουζα, έχοντας συμμετοχή σε πάνω από 10 εκτός έδρας γκολ της ομάδας του (5 γκολ+5ασίστ). Τα τουρκικά μέσα επιμένουν ότι για τον Πέλκα θα επανέλθουν σίγουρα σύλλογοι του εξωτερικού το ερχόμενο καλοκαίρι, ανεξάρτητα αν η Φενέρ καταφέρει τελικά να κατακτήσει τον τίτλο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.