Πέλκας σε μεγάλα κέφια: «Πρωτάθλημα με τη Φενέρ και συρτάκι στο γήπεδο!»

Χάρης Εμμανουηλίδης14 Απριλίου 2021

Σε μεγάλα κέφια εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση και ειδικότερα στην εκπομπή «Συνδέσεις», μιλώντας για την προσαρμογή του στη γειτονική χώρα, το... συρτάκι στην αθλητική εκπομπή που είχε προκαλέσει πάταγο, αλλά και τα όσα θα λάβουν χώρα αν η Φενέρ καταφέρει και ανατρέψει το μείον τέσσερα από την κορυφή, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός: 

Αρχικά για τα όσα βιώνει στη Φενέρμπαχτσε: «Είναι ένα ωραίο ταξίδι και εδώ στην ομάδα από την πρώτη στιγμή που ήρθα με έχουν υποδεχθεί πάρα πολύ ζεστά και δεν το περίμενα ότι θα είχα μία τόσο ζεστή υποδοχή και οι λαοί ταιριάζουν με τον Ελληνικό, ενώ δεν δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στις συνθήκες». 

Για το τηλεοπτικό... συρτάκι: «Κάποια στιγμή πριν από ένα μήνα και μετά από το νικητήριο γκολ που σημείωσα, έλαβε χώρα αυτό το βίντεο με το συρτάκι, έναν από τους πιο παραδοσιακούς χωρούς της Ελλάδος. Είμαι πολύ χαρούμενος που μέσα από το ποδόσφαιρο καταφέρνουμε να βλέπουμε τέτοιες στιγμές μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας».

Αναφορικά με την κατάσταση στην Τουρκία, υπογράμμισε: «Για εμένα που είμαι ποδοσφαιριστής δεν ασχολούμαι με την πολιτική και είναι καλό να καταφέρνεις να δίνεις χαρά στον κόσμο, ειδικά μέσα σε όλα αυτά τα μέτρα και τις συνθήκες που επικρατούν. Τον τελευταίο καιρό τα περισσότερα πράγματα είναι κλειστά, ωστόσο με τα όσα συμβαίνουν προσπαθούμε να κάνουμε βόλτες με όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Ακόμα μίλησε και για την πορεία της Φενέρ στο πρωτάθλημα: «Βρισκόμαστε στο μείον τέσσερα από την Μπεσίκτας καθώς έχουμε κάνει κάποια αρνητικά αποτελέσματα, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν το κατακτήσουμε θα βάλουμε συρτάκι στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.