Πείσμα ΠΑΟΚ για ποιοτικό δεκάρι!

Metrosport Team28 Αυγούστου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός

Το σύνθημα ήταν ξεκάθαρο και δόθηκε λίγη ώρα μετά την λήξη του αγώνα με την Ριέκα και την διασφάλιση της πρόκρισης στους ομίλους του Conference League: «Πάμε για ένα δεκάρι». Για την ακρίβεια έναν παίκτη σαν τον Τζοβίνκο να μπορεί να κινηθεί ως κρυφός φορ ή για την ακρίβεια τον ίδιο τον Τζοβίνκο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν εκείνος που ανέλαβε να κάνει το τελικό «ψηστήρι» στον βραχύσωμο σούπερ σταρ και για να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα να έρθει στην Τούμπα, ανέβαλε και ο Ιβάν Σαββίδης προσωπικά πρωτοβουλίες να τον πείσει να δεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ. Οι επαφές ήταν πυρετώδεις και από την εξέλιξή τους επρόκειτο να κριθεί και το τι θα γίνει με το δεκάρι που ψάχνει ο Δικέφαλος για να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Στην περίπτωση του Τζοβίνκο ένα μεγάλο πρόβλημα είναι το ελληνικό πρωτάθλημα που δεν είναι ελκυστικό και δημιουργεί ενδοιασμούς. Από την άλλη, όμως, υπάρχει ένας προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά και μία ομάδα που θέλει να είναι πρώτη στην εγχώρια διοργάνωση και έτσι του χρόνου να υπάρχει και η προοπτική του Champions League.

Αν πει το «ναι» ο ΠΑΟΚ θα κάνει πράξη την πιο μεγάλη επιθυμία του Λουτσέσκου. Αλλιώς θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τις «καραμπόλες» των τελευταίων ημερών (παίκτες που δεν κλείνουν σε ομάδες ή την ανάγκη κάποιων συλλόγων να λύσουν κάποια συμβόλαια ή να στείλουν δανεικούς για να ανοίξουν θέση). Ο Ρουμάνος κόουτς έχει στα χέρια του μία λίστα από την οποία θα επιλέξει.

Διέψευσαν τη φήμη για Καμπελά

Τέλος, χθες κυκλοφόρησε και φήμη από την Ρωσία για κίνηση του ΠΑΟΚ για τον 31χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό της Κράσνονταρ, Ρεμί Καμπελά που έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 με την ρωσική ομάδα. Διαψεύστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρέπει να σημειωθεί ότι η χρηματιστηριακή αξία του φτάνει τα 9 εκατ, ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.