Πέισε για Σίλβα: «Ήταν ο καλύτερος επιθετικός της γενιάς του»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2020

Ο Εμίλιο Πέισε, προπονητής του Σαντέ Σίλβα στις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα χαρακτηριστικά του νέου επιθετικού του Άρη.  

«Είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας και ήταν ο βασικός επιθετικός στη γενιά του. Είναι φοβερό παιδί και, σίγουρα, είναι πολύ καλή μεταραφή για τον Άρη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Μπορεί να παίξει και ως επιθετικός και ως ακραίος γιατί έχει τα χαρακτηριστικά. Μακάρι να έχει υγεία. Είναι γρήγορος με τη μπάλα και έχει την αίσθηση του γκολ, όπως έχει αποδείξει και στην εθνική ομάδα, και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.  

Πέρσι είχε έναν τραυματισμό και δεν έπαιξε πολύ στην Αγγλία, αλλά τώρα είναι εντάξει. Δεν μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα γιατί δεν είχε την εξέλιξη που πολλοί θα περίμεναν, αλλά όταν ημουν εγώ στην εθνική πάντα τον καλούσα. Ήταν ο καλύτερος επιθετικός της γενιάς του, έπαιξε σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αν είναι καλά σε θέματα αγωνιστικής κατάστασης θα κάνει πολύ καλή χρονιά. 

Είναι ταλέντο, και μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Πορτογαλίας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.